Пита без кора филована месом: Прави се експресно, а невероватно је сочна

0
412
Фото: Јутјуб/принтскрин/Летина кухиња

Састојци за надев:

20 мл уља
1 главица црног лука
зелена перца младог лука
400 г мешаног млевеног меса
мало сувог зачина
мало бибера

Састојци за базу:

4 јаја
180 мл јогурта
50 мл уља
1 прашак за пециво
8 супених кашика брашна
1 равна кашичица соли

Састојци за прелив:

2 јаја
180 мл јогурта

Pročitajte i  Сутра обележавамо ТРЕЋИ НАЈВЕЋИ ПРАЗНИК код Срба: Ево зашто на Свете Тројице треба затражити ОПРОСТ свих грехова

Припрема: Састојке за надев испржити и оставити да се прохладе. Измиксирати састојке за базу па пресути у плех за печење па додати надев, пећи 20 минута на 180 степени. Пред крај печења извадити плех и прелити преливом. Вратити у рерну док се не запече. Пријатно!

Извор: Летина кухиња

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име