Пита без кора филована месом: Прави се експресно, а невероватно је сочна

Састојци за надев:

20 мл уља
1 главица црног лука
зелена перца младог лука
400 г мешаног млевеног меса
мало сувог зачина
мало бибера

Састојци за базу:

4 јаја
180 мл јогурта
50 мл уља
1 прашак за пециво
8 супених кашика брашна
1 равна кашичица соли

Састојци за прелив:

2 јаја
180 мл јогурта

Припрема: Састојке за надев испржити и оставити да се прохладе. Измиксирати састојке за базу па пресути у плех за печење па додати надев, пећи 20 минута на 180 степени. Пред крај печења извадити плех и прелити преливом. Вратити у рерну док се не запече. Пријатно!

Pročitajte i  Искористите јединствену прилику: Закупите локал на београдским пијацама!

Извор: Летина кухиња

Народно веровање: Шта да урадите на Врбицу и Цвети да бисте били здрави и лепи

На Лазареву суботу, или другачије- Врбицу, некада су ђаци...

Искористите јединствену прилику: Закупите локал на београдским пијацама!

Овом приликом обавештавамо јавност да је  ЈКП „Београдске пијаце“...