Положајник: Предиван опуштајући божићни филм, комедија са љубавним заплетом

0
2014

Божићни ТВ филм “Положајник” је комедија са љубавним заплетом, чија је радња смештена у Београд тридесетих година прошлога века.

У идиличној предпразничкој атмосфери зачиње се и разрешава једна интрига, једна љубав и коначно, једна веридба… Девојка, за то време већ мало окаснела са удајом, брижни родитељски пар, два удварача, вешта служавка – то је друштво које ће забавити и ганути гледаоце.

Pročitajte i  Веровања на Петровдан: Све мајке треба да ураде једну ствар са својом децом

Аутор текста је Мирјана Лазић, која је инспирацију за своју драму нашла у краткој Нушићевој причи.

Гледаоци ће моћи да уживају у маестралној глуми Радмиле Живковић (мајка), Феђе Стојановића (отац), Бојане Стефановић (удавача), Драгана Мићановића (шнајдер Јоца), Младена Андрејевића (званични просац) и Тамаре Вучковић (служавка).

Комедију је режирао Милош Радовић, редитељ који је на филму, као и на телевизији остварио незаборавна и вишеструко награђивана дела.

Pročitajte i  Свети Сисоје, заштитник деце: Урадите ОВО да вам деца буду здрава, а све што урадите на овај празник биће благословено

Директор фоторафије је Веселко Крчмар, музику компонује Драгољуб Илић, сценограф је Никола Берчек, а костимограф Нада Тодоровић.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име