Poseta iz Rusije i Ukrajine: Veliko interesovanje za odmor u Srbiji traje tokom cele godine

0
134
Novi Sad, izvor: Turistička organizacija Srbije

Grupa organizatora putovanja i novinara iz Rusije i Ukrajine boravila je u poseti Srbiji od 14. Do 19. maja, tokom koje su se  upoznali sa turističkom ponudom Beograda, Novog Sada, Zlatibora, Mećavnika, a interesovali su ih i potencijali banjskih lečilišta u našoj zemlji.

Osim o smeštajnim kapacitetima, i bogatoj gastronomskoj ponudi koju su imali prilike da probaju, gosti iz Rusije i Ukrajine preneće svojim  klijentima i čitaocima i utiske iz spa i velnes centara u Srbiji.

Pročitajte i  Dečja biblioteka u Kragujevcu: Simbol dobročinstva, ljubavi i kulture!

Tokom posete organizovan je obilazak fruškogorskih manastira, gde je gostima predočen istorijski, kulturni i umetnički značaj ove oblasti.

Detaljna turistička ponuda Srbije predstavljena im je tokom radionice, gde su od predstavnika TOS-a saznali ne samo planirane sadržaje za letnju turističku sezonu koja je upravo počela, već i planove za zimu i ponudu za odmor u Srbiji tokom cele godine.

Pročitajte i  Bolji od Lazara, slavniji od Dušana: Znate li ko je bio POSLEDNjI veliki srednjevekovni vladar

Podršku u organizaciji putovanja za grupu iz Ukrajine  pružili su ukrajinska avio kompanija SKAJ AP I agencija Glob Metropoliten Tours.

Poseta je organizovana u skladu sa epidemiološkim merama u cilju zaštite i sprečavanja širenja virusa kovid 19.

 

 

 

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime