“Деда, а сад адио”: Последњи поздрав унуке свом деди Љубиши Самарџићу расплакао је читав регион

0
2241

Вест о смрти нашег легендарног глумца Љубише Самарџића од протекле ноћи не престаје да буде главна тема у читавом региону, јер се многи поштоваоци његовог лика и дела јавно, са сетом, опраштају од свог омиљеног глумца, пријатеља, колеге…

Поред бројних пријатеља и колега јавно, на свом инстаграм налогу, огласила се и глумчева унука Сара, ћерка његовог преминулог сина Драгана.

Сара данас има 23 године, а сећање на свог деду, детињство и одрастање које је уз њега провела, дубоко је растужило многе.

Овим речима се опростила од свог вољеног деде:

„Имала сам среће што сам те познавала 23 године, од кад сам била мала и нисам схватала шта је то бити глумац и бити познат, што сам се дурила кад прилазе непознати људи док шетам са својим дедом, што сам плакала на сцене “Полицајца са Петловог брда”, јер како мој деда може да седи са 4 жене, а да ниједна од њих није моја баба, што сам обожавала да ме водиш у канцеларију и на снимања, и да долазиш по мене у вртић, као и кад ме узмеш у наручје и плешемо, па све до данас кад могу да кажем да си ми био узор, ослонац и увек подршка. Мислим да је сувишно спомињати твоју каријеру, и колико је била част бити унука такве легенде. Показао си ми шта значи борба и колико снаге си имао и колико је твоје срце било јако. Знам да си тамо горе срећан и да си после толико година опет са својим Гагом. Не брини оставио си нас жене у сигурним рукама, Стефке ће нас пазити овде, он је сад глава куће, а ти и Гага са неба. Деда, а сад адио.”

Imala sam sreće što sam te poznavala 23.godine, od kad sam bila mala i nisam shvatala šta je to biti glumac i biti poznat, što sam se durila kad prilaze nepoznati ljudi dok šetam sa svojim dedom, što sam plakala na scene Policajca sa Petlovog brda, jer kako moj deda može da sedi sa 4 žene, a da nijedna od njih nije moja baba, što sam obožavala da me vodiš u kancelariju i na snimanja, i da dolaziš po mene u vrtić, kao i kad me uzmeš u naručje i plešemo, pa sve do danas kad mogu da kažem da si mi bio uzor, oslonac i uvek podrška. Mislim da je suvišno spominjati tvoju karijeru, i koliko je bila čast biti unuka takve legende. Pokazao si mi šta znači borba i koliko snage si imao i koliko je tvoje srce bilo jako. Znam da si tamo gore srećan i da si posle toliko godina opet sa svojim Gagom. Ne brini ostavio si nas žene u sigurnim rukama, Stefke će nas paziti ovde, on je sad glava kuće, a ti i Gaga sa neba. Deda, a sad adio😔😞😢😕

A post shared by Sara Samardzic (@sara_samardzic) on

Pročitajte i  Родитељи, ово није за игру: Видео игрице, чак и оне стратешке, заглупљују децу!
Inicijalizacija u toku...
Povezano Widget End -->

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име