Посна мусака: Толико ускусна да ћете је правити и кад мрсите!

Потребно је:

1кг кромпира
20 грама пиринча
1 шаргарепа
1 главица лука
100 мл уља
суви зачин,
вода

Припрема: На уљу прединстајте ситно сецкан црни лук и шаргарепу. Kада се издинста, додати опран пиринач па све лепо посути зачинима (со, бибер и тд.)

Kромпир исећи на листиће па послолити. Затим у ватросталну чинију слагати кромпир, па у средину ставити фил од лука, шаргарепе и пиринча, па преко опет кромпир сечен на листиће.

Pročitajte i  Лазарева субота је дан дечје радости: Зашто су деца у центру овог празника који слави Исусово чудо васкрсења Лазара?

Све прелити водом да огрезне, па ставити у рерну да се пече око 20 минута на 200 степени.

Уживајте!

(Стил)

Народно веровање: Шта да урадите на Врбицу и Цвети да бисте били здрави и лепи

На Лазареву суботу, или другачије- Врбицу, некада су ђаци...

Искористите јединствену прилику: Закупите локал на београдским пијацама!

Овом приликом обавештавамо јавност да је  ЈКП „Београдске пијаце“...