Посна мусака: Толико ускусна да ћете је правити и кад мрсите!

0
5863

Потребно је:

1кг кромпира
20 грама пиринча
1 шаргарепа
1 главица лука
100 мл уља
суви зачин,
вода

Припрема: На уљу прединстајте ситно сецкан црни лук и шаргарепу. Kада се издинста, додати опран пиринач па све лепо посути зачинима (со, бибер и тд.)

Kромпир исећи на листиће па послолити. Затим у ватросталну чинију слагати кромпир, па у средину ставити фил од лука, шаргарепе и пиринча, па преко опет кромпир сечен на листиће.

Pročitajte i  Имамо посебну понуду за наше читаоце! Представљамо вам књигу СРБИЈОМ која ће вас очарати јер поносно представља нашу предивну земљу  

Све прелити водом да огрезне, па ставити у рерну да се пече око 20 минута на 200 степени.

Уживајте!

(Стил)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име