Predstavljanje turizma Srbije u Budimpešti

0
124

Turistička organizacija Srbije, u okviru regionalne kampanje kojom se intenzivira promocija turističke ponude Srbije u zemljama u okruženju, organizuje 10. maja 2022. godine poslovni događaj u Budimpešti. Prvi u nizu događaja ovog tipa, biće održan u posebnom, modernom ambijentu svečane sale novootvorenog Hard Rok hotela u centru Budimpešte.

Cilj ovog posebnog događaja na veoma važnom tržištu za srpski turizam je da se predstavi celokupna turistička ponuda Srbije kroz prizmu novog turističkog brenda zemlje, kao da se obnovi postojeća saradnja i uspostavi nova sa predstavnicima turističke privrede i medijima Mađarske.

Pročitajte i  Mediji iz bivše SFRJ gosti Turističke organizacije Srbije

Nakon prezentacije mogućnosti odmora u srpskim gradovima, prirodnih lepota i manifestacija koje se održavaju tokom cele godine u zemlji, bogate kulturne i gastronomske ponude kao i pogodnosti za porodični i aktivni odmor, biće upriličena i poslovna radionica – susreti predstavnika srpskih agencija i hotela sa mađarskim organizatorima putovanja koji su u velikom broju već potvrdili prisustvo događaju.

Pročitajte i  Besmrtna ljubav srpskog pesnika: Govorili su da je UMRO dva puta, prvi put kad je izgubio voljenu

Pored predstavnika TOS-a, turizam Srbije predstaviće i turističke organizacije Beograda, Novog Sada, Niša, Vrnjačke Banje, regija Zapadne Srbije.

 

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime