СМС поруке за Српску нову годину: Честитајте Православну нову годину свим драгим људима уз ових 15 фантастичних честитки

0
17866

Честитајте најмилијима Православну (Српску) нову годину!

1. Ако си у срцу Србин прави, нека се вечерас Српска слави! Буди поносан и горе главу за крст часни и српску славу. Срећна вам Српска година нова, нека вам буде као из снова.

2. Снаге у срцу, у души воље, молим се Господу да буде боље, да народ Српски нико не гази, увек да ходамо по правој стази. Молим се за нашу браћу по вери, за добре људе, па чак и звери. Уздам се увек у веру славну и зато славим Православну. Срећна Српска нова!

3. Док честитку шаљем ову, Православну чекам нову, и крстим се са три прста да нам буде вера чврста, и у име православља, срећна Српска, пуно здравља!

4. Ја сам Србин, тим се дичим јер на претке своје личим, и годину Српску славим, традицију да наставим. Ко је слави овог дана, Бог га чув’о од душмана, и сваку му срећу дао и од зла га сачувао. Срећна Српска нова!

Pročitajte i  Родитељи, ово није за игру: Видео игрице, чак и оне стратешке, заглупљују децу!

5. Један старац мени рече, слави сине ово вече, а због среће и због здравља и нашега ПРАВОСЛАВЉА. Нека знаде ко год није да си СРБИН из СРБИЈЕ. Срећна Нова година.

6. Ој народе Српски славни, народе мој православни, слави данас нек се знаде да за СРПСТВО има наде. Нек се чује песма, граја, нек нас вера вечно спаја. Срећна вам Православна нова година.

7. Нова је година време за славље, а ја ти желим добро здравље. Оствари сваку своју жељу, живот проведи у весељу, а све што ти срцу немир ствара нек ти однесе година стара. СРЕЋНА ПРАВОСЛАВНА.

8. Што је било увек биће, Србин слави и славиће; обичаји то су давни, а ми Срби православни, традицију наставимо и потомству оставимо. Нека слави ко год може, помози им Христе Боже. Срећна Српска нова!

Pročitajte i  Ћирило и Методије су Словенима подарили писменост како би разумели хришћанску мисао

9. Да већ данас буде боље, дај нам Боже мало воље . Дај нам здравља , среће, пара, нек је Нова боља него стара. Сада пуну дигни чашу и дочекај СРПСКУ нашу.

10. Српски мислим, српски пишем, српски зборим, српски дишем, српску цркву обилазим, моје мило српство пазим, за њега се Богу молим, православље свето волим, и крстим се са три прста, традиција то је српска. И дичим се јер ја имам српско срце у грудима, па ћу ноћас као и ти Српску нову прославити. У то име имам жељу да је чекаш у весељу, у радости и љубави, укућани да су здрави, свака срећа да вас прати да се добро добрим врати!

11. ✞ ✞ Огањ гори, вино тече, Срби славе ово вече. ✞ ✞ Српска нама ноћас стиже, православци сад су ближе. ✞ ✞ И у име православља, срећна Српска, пуно здравља. ✞ ✞

Pročitajte i  Разноликост писма и језика: Народи у Европи који не користе латиницу

12. Са златних висина послушај глас од Бога, воли себе и ближњег свога. Нека срце глас ти чује, пусти да душа поверује. Здравље нек је у дому твоме, желим га теби и твоме свакоме. Нека те крепи вера давна… СРЕЋНА ТИ НОВА ПРАВОСЛАВНА!!!

13. Нек нас мрзе људи дрски што зборимо брате српски. Нек је вина пуна часа, срећна нек је Српска наша! Славила се у времена давна наша права Српска православна! Срећна Српска нова година!

14. Све оно ружно да се не понови. Нека вам се остваре најлепши снови. Пуно здравља и среће кроз поруку ову ја вам желим за Српску годину нову!

15. Да већ данас буде боље, дај нам Боже мало воље. Дај нам здравља, среће, пара, нек је нова боља него стара. Сад пуну дигни часу и дочекај СРПСКУ нашу! Срећна Српска нова година!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име