Честитке за Васкрс: Пожелите најдражима срећан празник, на аутентичан начин

0
12579
Фото: Јутјуб/принтскрин

Поред традиционалног васкршњег поздрава „Христос васкрсе!” и „Ваистину васкрсе!” издвојили смо још неколико срдачних, топлих и оригиналних начина да некоме честитате овај радостан хришћански празник!

– Са Христом у срцу радујте се сунцу, његову доброту нађите у животу. Нек Христос васкрсне и срећу и здравље вам донесе!
– Колико су дуге у зеца уши, толико ти желим радости у души. Колико је лепо шарено јаје, толико тај осећај нек дуже траје. Христос Васкрсе! Срећан Ускрс!
– Нека у храму бића твога,
Васкрсли се Господ јави.
Да те штити, испуњава са радошћу и љубави!!!
ХРИСТОС ВАСКРСЕ!!!
– Топли поздрав вама свима што вас у тој кући има. Да сте сви живи и здрави, да се Васкрс вечно слави. Да вас прати благослов вечни и да су вам сви празници срећни. ХРИСТОС ВАСКРСЕ.
– Нек светлост Васкрса обасја вас и да вам Христос подари спас, да труд и стрпљење донесу плод и да свима будете најближи род. ХРИСТОС ВАСКРСЕ!!!

– На ливади црква стара, звоно с звоном разговара. Свануо је дан спасења, дан Христовог васкрсења. ХРИСТОС ВАСКРСЕ!

– Нека Вам Бог снагом овог јутра дарује увек боље сутра и дарује благослов вечан, нека Вам је Ускрс срећан! ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

– Теби се Боже данас молим, за све оне које волим. Испуни им сваку жељу, нека живе у весељу. Нек им сваки буде дан као ВАСКРС радостан! ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!
– Свака минута срећна Вам била, свака Вам се жеља испунила.
За Васкрс нек Вас срећа прати,
лепше жеље не можемо дати.
ВАИСТИНУ ВОСКРЕСЕ!

– Боја црвена што се блиста у знак васкрсења Христа, за срећу твоју нек заблиста ко суза Божија чиста. Нек је срећно васкрсење Христа!

– Нека Вам Бог снагом овог јутра дарује увек боље сутра и дарује благослов вечан, нека Вам је Ускрс срећан! ХРИСТОС ВАСКРСЕ!!

– Није Ускрс честитка ни дарови скупи, већ нешто што човек не може да купи. То је молитва и благослов од Бога да свако још више воли ближњег свога.
– У пламену празника док се искрене жеље роје,
Бог нек благослови и сачува тебе и све твоје.
У твом дому здравља нек донесе,
НА ЗДРАВЉЕ ВАСКРС, ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
– Нека ти радост ускрснућа врати веру у живот, нека нестане зло а превлада добро, нека ти љубав буде ослонац а срећа вечни пратилац! ХРИСТОС ВАСКРСЕ!
– Нек ти Христово васкрсење донесе срећу, љубав и благостање. А ускршње прво јаје све оно што ти недостаје. Х Р И С Т О С   В О С К Р Е С Е !!!
– Нека у храму бића твога, Васкрсли се Господ јави. Да те штити, испуњава са радошћу и љубави!
– Најлепше ствари нека ти се десе,
уз поруку древну ВАИСТИНУ ВОСКРЕСЕ!
Нека ти душу нико никада не рани,
и нека су ти срећни УСКРШЊИ ДАНИ!

– У пролеће рано кад природа се буди, због дана једног срећни су људи. На лицу се виде знакови среће, ИСУС је дошао и напустити нас неће. ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
– Ето Васкрс нама стиже, спасење је сада ближе. Православцима широм света срећан ВАСКРС на многаја љета. ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ.
– Христос васкрсе, земљу потресе, тугу однесе, радост донесе…
Сретан Ускрс свима!
– Увек благосиљајући Господа, певајмо Васкрсење његово, јер ради нас претрпевши крст, смрћу смрт разруши. Христос васкрсе и живот засија.
– С миром у души, љубављу у срцу, с вером у Бога у славу Христа радујмо се, праштајмо, волимо се, поштујмо једни друге. Христос воскресе!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име