Специјалитети ресторана Walter на Mister D апликацији

0
397

Сервис за доставу хране Mister D од самог старта редовно изненађује своје кориснике. На ред је дошао и Walter, који ће се од сада наћи међу најразноврснијом понудом из преко 1200 ресторана, са којима је Mister D остварио сарадњу.

„Ћевапи су засигурно нешто што већина нас воли и чему ћемо ретко када рећи „не“. За Walter  се слободно може рећи да је највећи српски бренд када су јела са роштиља у питању и због тога смо посебно срећни због ове сарадње. Тешко је донети одлуку шта јести, поред свих специјалитета из понуде, али сигурно нећете погрешити шта год наручили“, рекао је директор Мr. D, Марко Станковић.

Pročitajte i  Имамо посебну понуду за наше читаоце! Представљамо вам књигу СРБИЈОМ која ће вас очарати јер поносно представља нашу предивну земљу  

Овај домаћи сервис успешно сарађује са преко 1200 ресторана у чак осам градова широм Србије, и то у Београду, Новом Саду, Нишу, Чачку, Крагујевцу, Крушевцу, Лесковцу и Панчеву, а ускоро планира ширење и на остале градове.

„Поред неизоставних Walter  специјалитета, у понуди имамо преко 300 акција, из ресторана најразноврсније кухиње. Стални попусти до чак 50%, учиниће да стајање поред шпорета постане губљење времена. Потребно је само да изаберете неке од специјалитета са наше апликације који су на акцији, а достављач са храном ће као и до сада, у најкраћем могућем року бити на вашој адреси“, додао је Станковић.

Pročitajte i  Разноликост писма и језика: Народи у Европи који не користе латиницу

Уколико још увек нисте корисник, апликацију Mister D можете преузети са App или Play Store.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име