Specijaliteti restorana Walter na Mister D aplikaciji

Servis za dostavu hrane Mister D od samog starta redovno iznenađuje svoje korisnike. Na red je došao i Walter, koji će se od sada naći među najraznovrsnijom ponudom iz preko 1200 restorana, sa kojima je Mister D ostvario saradnju.

„Ćevapi su zasigurno nešto što većina nas voli i čemu ćemo retko kada reći „ne“. Za Walter  se slobodno može reći da je najveći srpski brend kada su jela sa roštilja u pitanju i zbog toga smo posebno srećni zbog ove saradnje. Teško je doneti odluku šta jesti, pored svih specijaliteta iz ponude, ali sigurno nećete pogrešiti šta god naručili“, rekao je direktor Mr. D, Marko Stanković.

Ovaj domaći servis uspešno sarađuje sa preko 1200 restorana u čak osam gradova širom Srbije, i to u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku, Kragujevcu, Kruševcu, Leskovcu i Pančevu, a uskoro planira širenje i na ostale gradove.

„Pored neizostavnih Walter  specijaliteta, u ponudi imamo preko 300 akcija, iz restorana najraznovrsnije kuhinje. Stalni popusti do čak 50%, učiniće da stajanje pored šporeta postane gubljenje vremena. Potrebno je samo da izaberete neke od specijaliteta sa naše aplikacije koji su na akciji, a dostavljač sa hranom će kao i do sada, u najkraćem mogućem roku biti na vašoj adresi“, dodao je Stanković.

Ukoliko još uvek niste korisnik, aplikaciju Mister D možete preuzeti sa App ili Play Store.

Zemunska pijaca: Novi izgled, stari duh

Posle modernizacije pijaca „Palilula“, „Stari Merkator“, „Borča“ i „Beogradski...

Zakupite tezgu: Beogradske pijace objavile oglas za izdavanje u zakup pijačne opreme

Ovom prilikom obaveštavamo zainteresovana lica da je danas, 22....