Туристичка понуда Србије главна тема у новинама Руска Газета

0
99
Руска Газета screenshot

Србија је главна тема данашњег издања дневних новина ,,Руска Газета“.  Туристичка понуда наше земље је, под окриљем Туристичке организације Србије, представљена широком аудиторијуму читалаца у Русији, у оквиру специјалног додатка под називом ,,Откријте Србију“.

Дневни тираж ,,Руске газете“ превазилази 800.000 издања, од чега се највећи број прода у Москви и Санкт Петерсбургу. Ово је дневни лист који се доставља кабинету председника Руске Федерације, премијеру и Руској Думи. Читалачку публику ових новина чине и  међународне мултинационалне компаније, руске авиокомпаније, аеродроми, водећи ресторани и хотели у Русији. ,,Руска Газета“ са додатком ,,Откријте Србију“ биће, такође, доступна руским министарствима, амбасадама Русије широм света, али и Руској асоцијацији туроператера.

Pročitajte i  Српски торњак: Аутохтона раса пастирског пса која је, нажалост, готово изумрла

Овај додатак о Србији излази у време када је туристичка привреда једна од главних тема у Русији, јер ће се у жижи јавности наћи у току трајања међународоног онлине сајма туризма МИТ 2021, који се одржава од 16-18. марта.

Специјални додатак ,,Откријте Србији“, поред представљања туристичке понуде наше земље, садржи и интервјуе са министарком трговине, туризма и телекомуникација, госпођом Татјаном Матић и директорком Туристичке организације Србије, госпођом Маријом Лабовић.

Pročitajte i  Мост на Ђурђевића Тари један од 20 најлепших на свету: Дугачак целих 365 метара био је повод за несвакидашње приче

У пројекту издавања овог додатка су, пореде ТОС-а, учествовале и Туристичка организација Београда, Туристичка организација Ниш и Туристичка организација Нови Сад.

 

 

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име