Овако је Стево Жигон говорио о својој супрузи Јелени: Лекција за све мушкарце

0
3121

Једна од најлепших српских глумица Јелена Жигон, преминула је ноћас у 85. години живота.Остаће упамћена по бројним улогама у филмовима “Први грађанин мале вароши”, “Пустолов пред вратима”, “Обрачун”, “Дошло доба да се љубав проба”), “Љуби љуби ал главу не губи”, “Иди ми, дођи ми”, “Какав деда такав унук”, “Шта се згоди кад се љубав роди”, “Жикина династија”, “Друга Жикина династија”, “Сулуде године”, “Куда плови овај брод” и много других.Била је удата за драмског уметника Стеву Жигона, са којим има двоје деце, ћерку, глумицу Ивану Жигон и сина Николу.
Стево Жигон је одавно у једном интервјуу говорио о својој супрузи и њиховом браку, и показао колико јој се дивио.
На питање да ли је обожавао више у животу или на сцени, рекао је: “Жену треба увек обожавати. А онда, цела уметност није ништа друго до обожавање жене. Без жене – нема глуме.”
Иако је имао репутацију заводника, Стево се оженио Јеленом, једном од три најтраженије сестре у Београду.– Ја сам се оженио у 31. години, дакле кад сам у свему био стасао, кад сам знао шта хоћу и шта треба све да чиним. Неоспорно, брак са Јеленом био је за мене велика инспирација, а и добит.
Њено порекло од Катуна и од Васојевића Реке, уз њену лепоту, и душе и тела, то је била оживотворена бајка…и ја сам тој предивној жени, а и мајци, много захвалан. Брак са њом била је моја највећа срећа. Није ваљда онда чудно што су се из те среће родила онако сјајна деца, са којима имам неизмерно добар, управо идеалан однос, и мало је ако кажем да се поносим њима – рекао је Стево Жигон.

Noizz

Pročitajte i  BigPizza од сада доступна на Mister D апликацији
Inicijalizacija u toku...
Povezano Widget End -->

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име