UPOZORENJE, PREVARANTI SU NA ULICAMA: Ako vam neko priđe sa ovakvom pričom nikako ne nasedajte na nju! U pitanju je laž!

0
739

Devojka koja je u Resavskoj ulici prevarila mladića tražeći mu novac za gorivo već je prevarila i mnoge druge Beograđane na nekoliko lokacija u gradu. Priča o njoj podsetila je mnoge na slična iskustva iz prestonice.

prevaranti

Stevan O. nedavno je nasamaren u Resavskoj ulici od strane devojke koja je tražila novac za gorivo, rekavši da joj je auto stao u Krunskoj ulici.

Ona trenutno traži novac kod tramvajske stanice, blizu Bulevara kralja Aleksandra i obećava da će se vratiti, predstavlja se kao Jelena, studentkinja koja je bila u Poliklinici za studente. Sugrađanin joj je naravno pomogao, a ubrzo i zažalio, kada je sa prozora zgrade video da ona sa istom pričom nastavlja da izmamljuje novac od prolaznika.

prevaranti

“Ta ista devojka je i pre par meseci kod jednog tržnog centra na isti način tražila novac!”, “I ja sam istoj toj devojci dala pare za gorivo…”, “To je radila i na Vračaru u Hadži-Melentijevoj ulici!”, samo su neki od komentara čitalaca.

Postalo je jasno da se dotična devojka ovim “poslom” bavi već jako dugo, na različitim lokacijama u gradu. Sugrađani tvrde da su se sa njom, ili nekom sličnom, susreli i kod Terazija, u Svetogorskoj ulici, na Autokomandi, Dorćolu, Ulici 27.marta…

– Možda smo sreli istu prevarantkinju, ova je operisala u Svetogorskoj ulici i glumila da je grafički dizajner u nekoj firmi i da joj je upravo stao auto jer je nestalo benzina, ostavila je i broj telefona (koji je zvonio kad je bila tu, al čim je otišla ga je isključila). Posle oko mesec dana opet sam naletela na nju na istoj lokaciji, pomislila je opet da mi priđe, al me je prepoznala i samo žurno produžila ulicom – napisala je Marija Z. u komentaru.

prevaranti

Ovo je, nažalost, samo jedan od primera kako prevaranti iznuđuju novac na ulici. Jedni prikupljaju novac za obolelu decu, drugi glume čuvare parkinga, stopiraju pa kradu iz kola, a neki jednostavno prose iako imaju novca.

 

Izvor:kurir

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име