Veliki uspeh mioničkih karatista na održanom turniru „Čačanski pobednik“: Kući doneli 22 medalje i 2 pehara

0
386

Povodom obeležavanja Dana Grada Čačka u nedelju 15. decembra je održan karate turnir pod nazivom „Čačanski pobednik“, na kojem su nastupila i 22 takmičara Mionice. Mioničani su se izuzetno istakli, osvojili su čak 22 medalje u katama pojedinačno i ekipno (10 zlatnih i po 6 srebrnih i bronzanih).

Zlatnu medalju je osvojio kata tim nada u sastavu Nikola Sekulić, Oliver Ostojić i Aleksandar Nikolić. U pojedinačnim nastupima dva zlata je osvojio pionir Nikola Sekulić (u svojoj klasi i u apsolutnom nivou), poletarac Nikola Ranković je osvojio zlato u svojoj klasi i srebro u apsolutnom nivou, a zlatom u svojim klasama okitile su se poletarke Dunja Kević i Milica Rakić, nade Čeda Rakić, Oliver Ostojić i Jana Popović, kao i kadetkinja Tanja Stanojević.

Pročitajte i  Svečana akademija u Mionici u čast Žarka Milanovića: Najtalentovaniji učenici na poklon dobili violine

Srebrni u svojim klasama bili su pionir Andrija Nikolić i nade Helena Pavlović, Luka Simović, Milica Mijailović i Aleksandar Nikolić.

Na pobedničko postolje, uz osvojene bronze, popeli su se poletarka Iva Radivojević, pionirka Anđela Lučić i pionir Nemanja Čitaković, nade Marko Vasić i Anđelija Jevtović i kadet Jovan Belošević. Za Mionicu su nastupile i poletarke Lenka Simović i Iskra Paunović, kao i kadetkinja Đurđa Rakić.

Pročitajte i  Mini maksi liga 2021/2022: Veliki broj prijavljenih ekipa među kojima su i devojčice

Pored medalja, Mioničani su osvojili i dva pehara. Nagrađeni su kao klub sa najviše takmičara, a potom su proglašeni i za vicešampione turnira.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime