Велики успех мионичких каратиста на одржаном турниру „Чачански победник“: Кући донели 22 медаље и 2 пехара

0
612

Поводом обележавања Дана Града Чачка у недељу 15. децембра је одржан карате турнир под називом „Чачански победник“, на којем су наступила и 22 такмичара Мионице. Мионичани су се изузетно истакли, освојили су чак 22 медаље у катама појединачно и екипно (10 златних и по 6 сребрних и бронзаних).

Златну медаљу је освојио ката тим нада у саставу Никола Секулић, Оливер Остојић и Александар Николић. У појединачним наступима два злата је освојио пионир Никола Секулић (у својој класи и у апсолутном нивоу), полетарац Никола Ранковић је освојио злато у својој класи и сребро у апсолутном нивоу, а златом у својим класама окитиле су се полетарке Дуња Кевић и Милица Ракић, наде Чеда Ракић, Оливер Остојић и Јана Поповић, као и кадеткиња Тања Станојевић.

Pročitajte i  ГОРШТАК ДАНЕ ДОБИО СТРУЈУ И НОВУ КУЋУ, АЛИ ПАКОСТ ЉУДИ ПОСЕБНО БОЛИ: Све се променило након рођења сина, Кристина ћути, њени љути

Сребрни у својим класама били су пионир Андрија Николић и наде Хелена Павловић, Лука Симовић, Милица Мијаиловић и Александар Николић.

На победничко постоље, уз освојене бронзе, попели су се полетарка Ива Радивојевић, пионирка Анђела Лучић и пионир Немања Читаковић, наде Марко Васић и Анђелија Јевтовић и кадет Јован Белошевић. За Мионицу су наступиле и полетарке Ленка Симовић и Искра Пауновић, као и кадеткиња Ђурђа Ракић.

Pročitajte i  ГОРШТАК ДАНЕ ДОБИО СТРУЈУ И НОВУ КУЋУ, АЛИ ПАКОСТ ЉУДИ ПОСЕБНО БОЛИ: Све се променило након рођења сина, Кристина ћути, њени љути

Поред медаља, Мионичани су освојили и два пехара. Награђени су као клуб са највише такмичара, а потом су проглашени и за вицешампионе турнира.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име