Велика заинтересованост за нову индустријску зону у Мионици

0
50

Нова индустријска зона општине Мионица постаје мамац за инвеститоре. У општини Мионица се воде учестали разговори са представницима домаћих и иностраних компанија које су изразиле спремност да инвестирају новац у Мионицу и отворе нова радна места.

На адресу локалне самоуправе у Мионици стигла су четири писма о намерама фирми да уложе новац у изградњу и развој погона у Новој индустријској зони.  Потенцијални инвеститори у мионичку зону наводе да их привлачи пословни амбијент, професионалне услуге за почетак пословања, комунална и енергетска инфраструктура, образовани и вредни људи и висока локална култура.

Pročitajte i  Улагање у сигурну будућност: Мионица издвојила 47 милиона динара за развој спорта

Озбиљна и планска улагања државе у инфраструктуру су омогућила да пројекти локалних самоуправа као што је Нова индустријска зона у Мионици добију на тежини. Вишегодишњи циклус улагања у планове и пројектовања је при крају, и сигуран сам да ћемо до краја године имати конкретне радове на терену, а да ће погони у Новој зони постати економски мотор наше општине. – истакао је председник општине Мионица Бобан Јанковић.

Pročitajte i  Мионица улаже више од 370 милиона динара у школство

Непосредна близина пруге Београд – Бар, и нова перспектива коју ће привредницима пружити брза саобраћајница Непричава – Ваљево која Мионицу повезује са ауто-путем Милош Велики, важан су додатни разлог за интересовање за нову индустријску зону.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име