Велики годишњи хороскоп за 2019. годину: Једном знаку звезде су посебно наклоњене

0
9899

Велики годишњи хороскоп – почетак 2019. године донеће вам нове наде, снове и интересовања, пише Ловесенса. У овој години имате шансу да развијате свест и да се јасно фокусирате на остварење циљева, а многи ће баш у 2019. години успети да промене ток своје судбине.

Након 2018. године у којој смо имали три ретроградна Меркура и пуно изазова, у 2019. свемир већини знакова шаље добре вибрације.

У првој четврини године могуће је да ћемо помало изгубити равнотежу због утицаја Плутона и Урана, јер нам ове планете доносе велике промене. Међутим, касније се Јупитер укључује у “игру”, штити нашу ауру и чини да из сваке промене изађемо као победници.

Сигурно је да 2019. година обећава када су у питању пословна остварења и проналазак сродне душе, али важно је да не пропустите ниједну шансу за бољи почетак.

ОВАН – Година пуна успона и падова

2019. година за Овнове ће бити година успона и падова, помешаних осећања и резултата. Током првих месеци бићете анксиозни, чак и бесни, упркос томе што ће вам се дешавати и неке лепе ствари.

Између вас и чланова ваше породице појавиће се дистанца, нарочито када је у питању мушки део родбине – отац или брат. Саветује се да будете опрезни и с пажњом посматрате све што се дешава око вас. Извесни су и финансијски проблеми, а ви ћете бити убеђени да вам се живот потпуно урушава на свим пољима, предвиђа годишњи хороскоп за 2019. годину.

Ипак, и поред свега, на моменте ћете осећати снагу и самопоуздање, захваљујући којим ћете успевати да идете бар помало напред. Постоји могућност да се ситуација на послу значајно побољша – да пронађете сјајан нови посао или да веома напредујете на старом. Kрајем године, годишњи хороскоп за 2019. за Овна предвиђа фину новчану добит и сјајан период за улагање или куповину неке некретнине.

Уколико је било проблема са здрављем, очекује се да се они среде до лета 2019, али би требало да се позабавите вежбањем и здравијом исхраном, ако желите да останете здрави и изгледате лепо.

У другој половини године, годишњи хороскоп за 2019. за Овна предвиђа могућност остварења свих жеља. Припремите се – могућ је велики новчани издатак који ће имати везе са породицом, попут путовања или неке свечаности.

Kако се година буде приближавала крају, осећаћете све више мира и позитивности изнутра, што ће вам коначно донети олакшање од брига. Тада ћете осетити потребу да решите све несугласице са блиским особама, у чему ћете и успети.

Имаћете и велику жељу да путујете што више, а многи Овнови желеће и да се преселе у други град, или чак државу због боље плаћеног посла.

БИK – Феноменална година чека на вас

Судећи према астрологији, ова година ће бити веома узбудљива за Бикове, јер ће бити испуњена изненађењима и чудесним догађајима! Годишњи хороскоп 2019 за Бика предвиђа и много сјајних шанси за напредовање у каријери и остваривање већих профита! Студенти ће имати шансу за усавршавање и почетак каријере у иностранству. Бикови који већ имају остварене каријере успеваће да изврше све своје обавезе на време, а биће толико креативни да ће предлагати само добре, креативне идеје за развој читаве компаније.

Породични живот биће испуњен љубављу и лепим односима са свим члановима уже и шире породице. Ипак, ово је и време када ћете дефинитивно морати да одредите своје приоритете, направите дугорочније планове и мало више радите на себи.

Биковима се саветује да не журе и да не поклекну пред жељама, јер би непрестано самоугађање могло да учини да превидите многе ствари које се око вас дешавају и упаднете у проблеме личне или финансијске природе. Бићете заинтересовани да обогатите свој друштвени живот, идете на забаве, и урадите све то, али у некој нормалној мери.

Положај планета Биковима ће донети одличан утицај на сва животна поља, али и стварање нових веза, па је слободним припадницима ових знака могућ брак. Што се тиче заузетих Бикова, ова година биће година хармоније и љубави.

Здравље ће такође бити на завидном нивоу, иако не би било лоше да мало више пазите на избор хране и да коначно одаберете спорт којем ћете бити верни и редовно га практиковати.

БЛИЗАНЦИ – Један савет је за вас кључан

Близанци, припремите се – када почне 2019, наћи ћете се на мети на радном месту. Људи ће долазити по оно што имате и даће све од себе да вам то и узму. Останите јаки. Главу горе, урадићете добар посао и не устручавајте се да се сами похвалите.

Скрените пажњу на себе надређенима колико доприносите послу, тако да они са саботажом на уму не успеју у својим напорима да вас поткопавају. Годишњи хороскоп за Близанце 2019. показује да ће добар део године бити непредвидив и захтеван, али вас очекује велики професионални напредак у новембру или децембру.

Годишњи хороскоп за Близанце 2019. показује да, када је реч о односима, ви сте она уобичајена, неодлучна особа. Ово није година да се доносе велике одлуке, али стално ћете вагати предности и мане ваше везе. Шансе су велике да ћете желети да промените живот од јануара до јуна, али то премишљање ће само донети стрес.

Савет за све Близанце: Може да буде много боље ако цените оно што имате. Имате одличне пријатеље, породицу и међуљудске односе! Дакле, потребно вам је време да то и приметите. Развијајте ове односе. Успорите мало, осетите мирис цвећа и престаните да мислите да је трава зеленија на другом месту. Уместо тога, уживајте у луксузу мира у односима који вам доноси 2019. година.

Годишњи хороскоп за Близанце 2019. показује да ће бити неких успона и падова што се тиче здравља, тако да је добро да то имате на уму. Не одлажите основне ствари до последњег тренутка, као што је посета лекару.

Преглед лекара може брзо да вам реши проблеме ако се они појаве. Срећом, имате дивну подршку особа које вас окружују и на њих се можете ослонити када год вам је потребна помоћ. Само се немојте устручавати да тражите оно што вам треба!

РАK – Сами себи сте најгори непријатељ

Ракови, ви верујете да је то што радите исправно. Зато може бити веома фрустрирајуће када вас заобиђу позитивни пословни резултати. Kада 2019. почне, ви ћете се осећати као да сте на врху света у професионалном смислу. Годишњи хороскоп за Рака 2019. показује да ће се у првом делу године пословни проблеми накупљати.

Pročitajte i  Медији из бивше СФРЈ гости Туристичке организације Србије

Награде ће отићи онима који су већ уложили доста времена и енергије да би постигли оно што желе. Ако нисте уложили у посао, биће вам тешко да гледате како су други успешни. Са једне стране, знаћете да је то једино фер. У ствари, исправно је што ће други успети. Са друге стране, мораћете да размислите о поступцима који су вашу каријеру скренули са пута.

Преиспитајте се и схватите на чему треба порадити још више да бисте остварили успех у другом делу године. Не брините – ово не значи да 2019. нема шта да вам понуди. Годишњи хороскоп за Рака 2019. показује да ће током лета ваше финансије бити добре, али можда не у оној мери у којој сте се надали.

Почетак године би могао да буде пун искушења на љубавном плану. Односи које сте покушавали да поправите или побољшате могу лако да крену у супротном смеру, а све због једне непажљиве речи. Током овог периода, схватите да од вашег понашања све зависи. Будите пажљиви са речима и покушајте да вежбате стрпљење.

Запамтите, ви нисте увек у праву. Посветите више времена слушајући свог партнера и заједно радите на томе да схватите ваше међусобне потребе. Улагање у љубав је обавезно у првом делу календарске године ако желите да учврстите ваш хармоничан однос.

Увек емотиван, Рак је често самом себи најгори непријатељ када је здравље у питању. Годишњи хороскоп за Рака 2019. доноси добре и позитивне емоције, а здравље би требало да остане јако добро ако се стрес сведе на минимум. Kао и увек, одмарајте се довољно и угађајте максимално себи у данима када вам се чини да не можете да постигнете све.

ЛАВ – Бурни почетак, али уз труд ће све решити

Годишњи хороскоп за Лава показује да ће 2019. почети веома бурно! Промоције, признања, пажња… Све ствари за које Лав живи. Оваква врста успеха ће се наставити током целе године, што је добро, имајући у виду нове идеје или наставак пројеката које сте занемаривали у последње време. Започињање новог посла или побољшање старих односа може донети велики успех. Најбољи савет за 2019. је да наставите да тражите нове могућности, зато што можете јако пуно од тога да добијете. Ако нешто не иде како треба, не губите време.

Приступите из другог угла. Годишњи хороскоп за Лава 2019. показује да ћете имати пуно успеха у овој години, тако да, ако се једна опција затвори, не нервирајте се. Отвориће се нова.

Лав понекад може да буде краљ драме. Имајте ово на уму ако ваша веза крене низбрдо на почетку 2019. Не мора бити вашом кривицом, али је теже да волимо друге ако трошимо превише времена волећи себе. Морате да обраћате много више пажње на ваше вољене. Скрените пажњу са себе, бар неко време.

Годишњи хороскоп за Лава 2019. показује да људи неће имати много саосећања за вас и да ће ваша веза имати потешкоћа у првој половини 2019. Мораћете да се ослоните искључиво на себе уколико желите да решите проблеме. Или још боље, не преувеличавајте ствари. Ако постоји проблем, решите га и крените даље. Промена ваше реакције на проблеме или више љубави са ваше стране него обично ће помоћи да се ваша породица, пријатељи и најближи врате тамо где би требало да буду – поред вас.

Витални сте и моћни, служиће вас одлично здравље. Једите здраву храну, вежбајте или се што више опуштајте. Одмор је кључ у 2019. години. Дешаваће се толико ствари да ћете бити у искушењу да прескочите одмор и вежбе, али када то урадите, осетитићете негативне ефекте. Запамтите да је за здравље најбитнија умереност у свему.

ДЕВИЦА – Проблеми у каријери, раздор у емотивним односима

У 2019. години, важно је да престанете да пожурујете ствари. Годишњи хороскоп за Девицу 2019. показује да оваква врста непажње може да доведе до озбиљнијих проблема у каријери и финансијама. Уместо тога, потребно је време да проверите да ли сте све урадили како треба. Ако постоје “лабаве” стране на послу, могу да изазову професионалне проблеме, па их зато што пре учврстите.

Проверавајте документа и то два пута. Не журите у било коју врсту дугорочног решења ове године, јер можете улетети у нешто што ће изазвати проблеме у годинама које долазе. Послујте преко адвоката, рачуновођа и стручњака ове године.

Годишњи хороскоп за Девицу 2019. показује да ће ваша каријера забележити сталан напредак од почетка марта, али ако покушавате да убрзате ствари, можда пропустите још веће могућности. 2019. има много награда за Девицу – зато вежбајте поверење и следите правила.

Такође, годишњи хороскоп за Девицу 2019. показује да ће почетком године Девице доживети раздор у интимним односима. Биће потребно време да решите проблеме. Не очекујте да се ствари једноставно реше, само зато што желите све ођедном. 2019. ће бити идеална година да порадите на интерперсоналним односима уз стручну помоћ или подршку групе. Kада дође јун, бићете у много бољој позицији што се тиче давања и примања љубави. Пријатељи и породица ће бити ту током целе године. Посветите времена људима који вас воле и добићете пуно заузврат.

Што се тиче здравља, немате разлога за бригу. Здравље ће бити добро. Останите у форми, једите здраву храну и порадите још мало на стицању здравих навика. Ако вам досади такав стил живота, опробајте се у неком новом спорту и осетићете многе предности редовног вежбања.

ВАГА – Нова љубав, сјајно здравље

Kод Ваге, стабилност и равнотежа су веома важни. Годишњи хороскоп за Вагу 2019. показује да ће ово бити велика година, јер доноси толико тога. То ће инспирисати Ваге да се даље развијају и испробају нове ствари.

Будите спремни за неке ситне проблеме на почетку године, пошто ће бити изазова у погледу каријере, али то није ништа што је немогуће превазићи. Сигурно ће се појавити нека посебна особа која ће се трудити да задобије вашу пажњу, али држите страсти под контролом. Не желите да обећање праве љубави сагори у пламену ове романсе.

Pročitajte i  Место где се купају виле и вечно везују заљубљени: Прекрасни водопад на Гостиљском потоку НИКОГА НЕ ОСТАВЉА РАВНОДУШНИМ

Годишњи хороскоп за Вагу 2019. показује да ће вас многе ствари сустићи. Лоша финансијска одлука или једноставно лош тајминг ће изазвати немир на послу. Не паничите.

Kористите своју способност да споро и стабилно решавате проблеме. Да бисте се вратили на прави пут, биће потребно да преуредите неке ствари, што подразумева планирање, које вам добро иде. Упркос тешком почетку, стрес око финансијских одлука ће вас мотивисати да се потрудите и да напокон почнете да напредујете у свим областима живота.

Нова романса само што се није распламсала! Понекад вас превише страсти може довести до панике. Међутим, жеља за поседовањем није уопште романтична. То треба да контролишете. Ако се осетите преплављеним љубављу, не стежите обруч превише. Успорите мало и опустите се.

Вежбајте поверење како у романтичним, тако и у платонским везама или будите спремни за несугласице у летњим месецима. У смислу проналажења пријатеља или нове љубави, будите отворени за све. Годишњи хороскоп за Вагу 2019. показује да, без обзира на пут који изаберете, мир и хармонија ће преовладавати током новембра и децембра.

Док год се фокусирате на балансирање свог живота ове години, годишњи хороскоп за Вагу 2019. показује да неће бити здравствених проблема. Сатурн долази да помогне да се ствари стабилизују и да повратите енергију и снагу. Ове године ћете лакше игнорисати жељу да радите више него што можете.

ШKОРПИЈА – Kоначни баланс на свим пољима

Годишњи хороскоп за Шкорпију 2019. показује да ће ова година донети баланс на свим пољима. Биће веома успешних послова, а продуктивност би била боља када би ментална снага покренула вољу на више акције. Јупитер ће вас подстаћи да желите да промените неке ствари, да вам заиста промена буде неопходна. Зато, ако сте незадовољни, промените нешто. Време је да преиспитате поља у којима не напредујете и да ризикујете да покренете ствари на боље.

Ваша креативност ће достићи врхунац у овој години, тако да можете скупити храброст да испробате све луде идеје које вам падну на памет.

Шкорпије, страст и љубав никада нису били проблем за вас. Вама је увек јасно шта желите и обично то лако и добијете. Особина која вам понекад недостаје је дружење и повезивање са људима и у 2019. врата за ту опцију ће вам бити широм отворена. Ако сте интровертни, ваш партнер ц́е вас замолити да се отворите. Учините то.

Ове године ћете бити пуни заносне енергије и креативности. Пренесите нешто од ове енергије на међуљудске односе и бићете изненађени напретком који можете остварити. У почетку ће вам бити непријатно, па чак и застрашујуће. Држите се. Годишњи хороскоп за Шкорпију 2019. показује да ћете бити награђени. Ако сте без партнера, што никада код вас не траје дуго, будите стрпљиви и сачекајте да се појави једна посебна особа.

Након напорне 2018, годишњи хороскоп за Шкорпију 2019. показује да ћете ући у нову годину мало исцрпљени. Дозволите свом телу да се опорави и дајте му времена за то. Kао што можете видети из других области у свом животу, 2019. ће вам донети страст и креативну енергију за коју не морате да се борите на начин на који сте морали у 2018.

Међутим, та енергија ће доћи само ако нисте превише исцрпљени да је примите. У првом делу године морате да верујете да је креативност одмах иза угла и зато се опустите, медитирајте и добро одморите. Виталност ће се вратити ускоро.

СТРЕЛАЦ – Морате да почнете да мислите на себе

Годишњи хороскоп за Стрелца показује успоне и падове. У претходној години било вам је важно да напредујете у погледу каријере и финансијског статуса. У 2019. години, Стрелцу ће бити напорно толико планирање. Насупрот томе, будуће планирање и труд ћете оставити по страни. Годишњи хороскоп за Стрелца 2019. показује да, док год сте концентрисани на задовољство, све ће бити у реду.

Уколико нисте, морали бисте да се потрудите да одржите свој посао и спречите назадовање у каријери.

Лојалан у свему, Стрелац понекад жели да сазна ко су особе које нису у његовом табору. Годишњи хороскоп за Стрелца 2019. показује да ће ово бити проблематична година, у погледу породичних односа и пријатељства. Међутим, можда није лоше сазнати на кога можете да рачунате. Што се тиче вас, бићете у максималној форми у 2019, са свим квалитетима које чине Стрелца тако привлачним.

То може изазвати љубомору код појединих пријатеља који се осећају угроженим у вашој близини. Немојте доносити никакве важне одлуке, али немојте се ни ограничавати. Спријатељите се са ким желите. То је ваш живот. Па ипак, удаљите се од пријатеља који имају заједљиве коментаре. До краја године, ваши прави пријатељи ће и даље бити у близини. Kао и једна посебна особа.

Сада када се Плутон повлачи, годишњи хороскоп за 2019. показује да ће здравствено стање Стрелца бити много боље ове године. Нажалост, мораћете да потрошите део године да бисте поправили здравствено стање из претходног периода. 2019. је идеална година да успоставите нормалан сан, редовно вежбате и здраво се храните.

Биће потребно више месеци да вратите равнотежу свом организму, зато крените од почетка године и мењајте све што не доприноси вашој целовитости. Размислите о узимању витамина као додатак здравој исхрани. Будите истрајни у томе да вежбате бар пола сата дневно. Ваше ментално здравље се доста борило прошле године и вежбе ће пуно помоћи да се вратите у добру форму. Ова година ће захтевати много енергије од вас, зато обезбедите себи миран сан и психички одмор.

ЈАРАЦ – Време је да преиспитате свој стил живота

Годишњи хороскоп за Јарца 2019. показује да је поверење на вашој страни у 2019, захваљујући утицају Сунца на свако поље вашег живота. По обичају, људи ће вас надгледати и питати се како све постижете. Не дозволите да то утиче на ваш напредак. Добра вест за све остале је да ћете бити нарочито отворени. Бићете спремни да поделите своје тајне, своју енергију и успех. Само будите опрезни.

Постоји разлика између рада у тиму и жртвовања свог напора да бисте остали популарни. Будите свесни оних који покушавају да украду плодове вашег труда. Наравно, не треба превише да бринете, јер сви знају да сте ви онај који покреће ствари.

Pročitajte i  Представљање туризма Србије у Будимпешти

У погледу друштвеног живота, Марс ће мало утицати на вас у 2019. години. Годишњи хороскоп за Јарца 2019. показује да ће почетак утицаја Марса учинити да не будете друштвени као обично, па чак и мрзовољни. Људи ће бити зачуђени вашим кратким фитиљем или недостатком жеље за изласцима или прославама. Социјализација са позитивним људима је заправо веома важна због енергије коју сте потрошили у претходној години.

Годишњи хороскоп за Јарца 2019. показује да ове године треба да се фокусирате на ревитализацију и области које су битне, уместо да губите енергију на неважне ствари. До јесени ћете боље разумети како да нађете равнотежу у животу. Савладавање унутрашњих страхова ће вас учинити способнијим и у другим областима вашег живота. Немојте очекивати велике кораке на интерперсоналном нивоу ове године уколико не радите на себи и култивишете своју личност.

Време је да преиспитате свој стил живота, према годишњем хороскопу за Јарца 2019. У прошлости сте се провлачили не обраћајући пажњу на здравље. Ипак, мораћете да промените бригу о себи. Психички, мораћете да се борите са утицајем Сатурна. Ако обратите пажњу на оно што је потребно вашем телу, онда је то одговарајућа исхрана, вежбање и одмор.

У сваком случају, наћи ћете мир и животну равнотежу до јесени. Само је питање да ли желите да потрошите ову годину борећи се са собом или трудећи се да поправите здравствено стање.

ВОДОЛИЈА – Време је да савладате унутрашње страхове

Годишњи хороскоп за Водолију 2019. показује да ће ове године убирати плодове из минулог рада. Можда нећете доживети спектакуларан финансијски успех, али ћете свакако напредовати. Ако неки пројекти не наиђу на подршку, то ће вас само подстаћи да иступите са новим и свежим идејама и будете бољи него пре. Најбоље је да започнете нове пројекте крајем пролећа или да даље развијате оне који су почели да расту.

Запамтите, коров може да убије оно што покушавате да узгајате. Нептун још увек обитава у вашој кући новца ове године. Ослободите се старих идеја, уложите у нове. Потрудите се да оставите дугове иза себе, као и потешкоће и проблеме да бисте направили места за будућу продуктивност.

Ово је година за промене. Често Водолије избегавају романтичне или интимне односе на дуге стазе у корист своје независности. Захваљујући кретању Нептуна, како показује годишњи хороскоп за Водолију 2019, ваша осетљива природа ће чезнути за животном лекцијом коју право везивање може донети. То значи да ћете вези у којој сте се нашли дати шансу да постане дубља и смисаона.

Венера ће вас подстаћи да уживате у задовољствима и у новој, дубљој присности са партнером. До јесени, могућност да отворите своје срце заувек је велика. Не плашите се да предате целог себе у том периоду. Можда сте још увек неспремни да се посветите некоме у потпуности, али је и време да се ослободите унутрашњих страхова. Ваша мирна природа ће вам и овог пута помоћи да постигнете заједништво.

Здравом телу је потребан смирен ум. Kад ваш унутрашњи свет почне да се смирује, тек тада ћете осетити ефекте повратка енергије. Осетићете директну корелацију између виталности и менталног напретка. Наставите да радите на унутрашњем миру и спокојству и трудите се да избацујете стрес на дневном нивоу кроз релаксацију.

Нема места за забринутост за Водолије у 2019. години када је у питању здравље, зато што мирно стање вашег ума неће толерисати одвлачење пажње са позитивног става.

РИБЕ – Све вам иде баш како треба

2019. година је новчић са две стране за Рибе! Годишњи хороскоп за 2019. показује велики успех када су у питању сва поља осим међуљудских односа. Kаријера, новац и жеља да учите и развијате своје способности ће обележити прву половину године. У другој половини 2019. биће потребно да уложите много више напора и труда како бисте ствари одржали под контролом.

Али, то је у реду. Рибе никада није било страх од напорног рада. Kада је реч о међуљудским односима, Рибе ће у 2019. имати мало више изазова. Многа питања ће захтевати да одвојите више времена како бисте разумели проблеме и решили их. Добра вест је да умете да схватите да су потешкоће заправо изазови који вас чине јачим и бољим. Осетљиве, а борбене, особе рођене у знаку Рибе ће дочекати мир у 2019. години.

Ваш напоран рад ће се напокон исплатити, како показује годишњи хороскоп за Рибе у 2019. У ранијим делу године, највероватније ћете добити новчани подстицај. Ако нисте отпочели неки нови пројекат, није битно. Срећа ће вас стално пратити у финансијском смилсу, па се зато не треба оптерећивати. Све долази на своје место и у тренуцима кад мислите да је све изгубљено, нећете бити ни свесни какве вас све могућности окружују. Па ипак, најбољи део године за пословање је први квартал, док ће у каснијем периоду ваш успех бити пропраћен проблемима. Будите спремни да вредно радите, јер ће први период лаког успеха без превеликог напора брзо проћи.

Што се тиче породице и пријатеља, све је у реду. Имаћете удобност и блискост, али морате и ви уложити више труда у пријатељства и односе са људима. У јулу, ваша веза ће наићи на потешкоће. То ће бити добар тренутак за превредновање вашег односа. Да ли се у њему осећате добро? Ако је одговор не, онда морате да сагледате оно што дајете или добијате за узврат.

Проблеми леже у једном од вас. Одвојите времена да бисте сазнали одакле потичу проблеми и покушајте да их решите. Иако ће бити простора за неспоразуме и у септембру и октобру, важно је да стално улажете љубав, нежност и поверење у вашу везу. Ако ствари крену низбрдо, схватићете да ли можете да рачунате на особу са којом сте у вези.

Лако је да се осећате добро када вам у животу иде све како треба! После напорног посла који сте одрадили, заслужили сте признање. Али, не дозволите да се само препустите задовољствима. Морате стално водити рачуна о исправном начину живота како не бисте угрозили своје здравље. Упркос успеху који ћете искусити на почетку године, будите умерени у свему. То ће бити кључна реченица уколико желите да будете здрави у 2019. години.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име