Вештине предузетништва: Правилно одлучивање и савремене технологије као кључ успеха сопственог бизниса

0
489

У оквиру пројекта „Вештине предузетништва“ одржан је догађај који је обухватио два значајна предавања намењена младима и предузетницима. Догађај је организовало удружење грађана „Амикус“ у оквиру истоименог пројекта који је финансиран је од стране Секретаријата за привреду града Београда.

Прво предавање било је посвећено савременим технологијама у развоју предузетништва. Предавач Нада Миховиловић, дугогодишњи ИТ консултант и предузетник, представила је публици различите алате за управљање пројектима, временом, клијентима и документацијом. Нада је поделила своје богато искуство и пружила увид у најновија технолошка решења која могу унапредити пословање предузетника и олакшати свакодневни посао. Њено предавање, праћено практичним примерима, указало је на то колико су савремене технологије важне у данашњем пословном свету.

Нада Миховиловић, ИТ консултант и предузетник представила је савремене алате који олакшавају посао предузетника

Друго предавање било је посвећено теми доношења и спровођења одлука. Предавач Мићо Пешић, искусни менаџмент аналитичар и едукатор, пуковник у пензији, својим богатим искуством у вођењу тимова и доношењу кључних одлука, привукао је пажњу публике. Он је нагласио важност доношења и спровођења одлука за успех предузетника. Публика је била заинтересована за практичне примере из света бизниса и војске, у којима је илустровао начин на који се правилно доносе и спроводе одлуке.

Мићо Пешић, менаџмент аналитичар и едукатор, пуковник у пензији указао је на значај исправног доношења и спровођења одлука

Присутни су изразили своје задовољство и захвалност организаторима и предавачима на пруженој прилици за стицање нових знања и предузетничких вештина.
Захваљујући финансијској подршци Секретаријата за привреду града Београда, догађај је успешно реализован. Град Београд је показао своју посвећеност  предузетништву, препознајући његову важност за развој локалне привреде.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име