VLADIMIR PUTIN IMA DVOJNIKA: Evo šta govore teoretičari zavere

Već više od godinu dana internetom kruži navodni intervju Ljudmile Putin, bivše supruge predsednika Rusije Vladimira Putina, u kome ona, kako se navodi, govori o tome da je Putin mrtav i da ga je zamenio dvojnik.

Intervju je navodno dat nemačkom listu “Velt”, a može se pronaći na nemačkom, ruskom i engleskom jeziku. Kada se intervju pojavio, nedugo potom pojavila se i informacija da Ljudmila nikakav intervju nije dala za list “Velt” niti je ikada govorila o tome da je njen bivši muž mrtav.

Pojedini mediji navode da je zapravo ceo intervju bio podmetnut od strane ukrajinskih vlasti kao deo posebnog propagandnog rata protiv šefa Kremlja.

vladimir i ljudmila putin

Evo šta je navodno Ljudmila Putin ispričala za nemački list.

“Moj suprug Vladimir Putin, na žalost, već je dugo mrtav. Moram priznati javno, jer sam više nije mogao videti šta se događa u njegovo ime. To je strašna stvar. Njih ništa ne može zaustaviti. Bojim se da će sada mene ubiti i moje ćerke. Naša porodica nije baš bila savršena. Kad sam se udala, bila sam zaljubljena u obaveštajca. Ali, stvarnost je bila sasvim drugačija. Putin je bio zao, okrutan čovek, tiranin. On me nikada nije smatrao osobom, jednostavno nije primećivao moje postojanje. Ja sam mu bila potrebna samo kao referenca i za sastav porodice, kao majke za našu decu. Teško mi je govoriti o tome, ali Putin me je tukao, ponižavao, ismejavao me. Život s njim bio mučenje”, rekla je Ljudmila Putin.

Pročitajte i  Građani Crne Gore danas ispred Vlade u Podgorici čekaju rezultate glasanja svog predstavnika u UN

putin

Ona je ispričala da je pokušala da se bori, ne samo da podnese zahtev za razvod.

“Ali ovaj čovek nije imao ništa sveto. Da bi me ućutkao, on mi je poslao u psihijatrijsku kliniku. Prošla sam kroz sve krugove pakla … Dugo vremena sam bila u zatvoru, dugo vremena i nikada nisam videla sunčevu svetlost, nikada nisama vidjala ljude. Još se toga sećam s užasom. Od mlade i samouveren žene, postala sam senka, moja volja je slomljena, saglasila sam se sa svim uslovima, samo da izađem.Ali, pakao koji je počeo nakon njegove smrti, teško je opisati. On je tada bio u teškom periodu. Sigurna sam da on nije hteo ništa da kaže, još više se povukao. Bio je nedostupan. Mesec dana pre smrti u toku noći, bez upozorenja je posetio ćerke. A onda je otišao u potpunosti, nestao. Onda smo jedne noći došli kući, i videli neke ljude unutra – neke od njih sam znala, neka sam videla prvi put. Sve su isprevrtali, pregledali su sve papire, svi zidovi u kući su razlupani bili. Rekli su mi samo jednu stvar: “Ako želite da živite – morate da ćutite“”, “ispovedila” se navodno Ljudmila za nemačke medije.

Pročitajte i  Zemunska pijaca: Novi izgled, stari duh

vladimir putin


Ona je objasnila da joj je na sva pitanja oko supruga kratko odgovoreno da će uskoro doći i da se on povukao u interesu nacionalne bezbednosti, i da mi se ne isplati ni sa kim o tome da razgovaram.

“Nekoliko dana kasnije došao je njegov prvi dvojnik. Kasnije sam saznala da je ubistvo Vladimira pripremljena unapred, da je eliminisan kada je prvi dvojnik blizanac bio gotovo spreman da zauzme njegovo mesto. S polja bio je, naravno, vrlo sličan kao Putin –bila sam impresionirana. Ali to je sasvim druga osoba. Oni su nekako uspeli da pronađu moje ćerke. I postavili su mi ultimatum – ili ću igrati ulogu odane supruge ili ja i ćerke više nećemo biti žive. Nisam imala izbora. Povukla sam se, pokušavajući da izbegnem događaje. Nekako smo uspeli da pobegnemo. Zbog očitih razloga, ne mogu imenovati ljude koji su nam pomogli da se zaustavi ova strašna drama i da pobegnemo. “Razvod“ je bio je moj spas. Sada živim u inostranstvu, dobro sam. Ali bojim se šta se događa sa Rusijom.”, ispričala je navodno bivša žena Vladimira Putina.

Kurir

Zemunska pijaca: Novi izgled, stari duh

Posle modernizacije pijaca „Palilula“, „Stari Merkator“, „Borča“ i „Beogradski...

Zakupite tezgu: Beogradske pijace objavile oglas za izdavanje u zakup pijačne opreme

Ovom prilikom obaveštavamo zainteresovana lica da je danas, 22....