ZAŠTO PRAVOSLAVCI ZAPADU NIKADA NEĆE BITI DOBRI: Evo kako je Putin u jednoj rečenici objasnio zašto se Zapad plaši pravoslavaca

0
449

Rukovodstvo Rusije sa SAD i EU ne treba da gubi vreme. Treba činiti ono što smatramo da je potrebno – spasiti nama blisku Ukrajinu od vlasti tame i laži. Ne treba gledati na Zapad.

putin 3

Mi za njih nikada nećemo biti dobri jer smo pravoslavci. Nećemo im biti dobri čak ni ako im damo celu našu zemlju, a sebe pretvorimo u njihove robove. Nas bi odavno uništili, zasuli bi nas raketama i bombama, kad bi tamo, na Zapadu, verovali da za to kao odgovor ne bi dobili po zubima.

Pročitajte i  W Sushi Галерија ресторан отворен у тржном центру: Укуси модерне јапанске кухиње у новом центру Београда

putin 4

Ne postoji takva zemlja – Ukrajina. Postoji naša zemlja s našim ljudima koji žive u njoj i koju Rusiju smatraju svojom rodnom zemljom, svojom Majkom, koji su spremni da umru za nju. Lavov i zapadni deo onoga što se zove Ukrajina vredi dati – ili Poljskoj, ili Mađarskoj, ili Austriji.

putin

Ako ostanu sami, plašim se da će umreti od gladi. Za njih Rusija nije Majka. Zato ih treba pustiti da idu kuda žele. S mirom.

Pročitajte i  Здрава сам, кућа ми је пуна, али срце празно: Одговор који јој је дао владика Николај заувек ће је ПРОМЕНИТИ

Beograd.in

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име