Завршница програма “Едукација запослених у туризму”

0
337

Туристичка организација Србије је данас у Клубу посланика организовала последњу радионицу програма ,,Едукације запослених у туризму“. Препознавање вредности успешног грађења и управљања брендом на националном, регионалном и локалном нивоу била је тема последње радионице. Учесници су имали прилике да се упознају са примерима добре праксе креирања бренда водећих дестинација у свету али и иницијативама које постоје у Србији, а које својим потенцијалом и досадашњим резултатима комуницирају снагу светских брендова.

Током уводних обраћања присутне су поздравили Марија Лабовић, директорка Туристичке организације Србије и Миодраг Поповић, директор Туристичке организације. Београда. ,,Када се околности не мењају драстично, када је ситуација у којој туризам функционише стабилна, свим запосленима потребна је едукација да би били још бољи у послу којим се баве. У оваквим околностима, када пандемија утиче на све нас, а путовања и одмор често помера на дно лествице приоритета, морамо да уложимо додатни напор, да се едукујемо, упознамо са перспективом, новинама, изазовима и очекивањима путника“, истакла је Лабовић.

Pročitajte i  Српски називи за родбину који не постоје ни у једној другој земљи: Ево шта вам дође пашеног, а шта јетрва

Кроз радионице је на 20 дестинација широм Србије учествовало је готово 1000 учесника. Осим туристичких организација које су препознале значај тема и предавања, у радионицама су активно учествовали и представници привреде, цивилног сектора, професори универзитета, градских власти…

План је да едукација запослених у туризму у будућности буде континуирана и да се искуства са претходних радионица примене у пракси, закључак је последње радионице програма ,,Едукације запослених у туризму“.

Pročitajte i  БУРАН И КРАТАК ЖИВОТ ВЕРЕ ПЕШИЋ: Била је страшнија од Мата Хари, заводила све редом, а пред стрељање ИЗГОВОРИЛА ЈЕЗИВУ РЕЧЕНИЦУ

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име