Маратон у престоници: Бирам срцем, бирам Србију, бирам Београдски маратон!

0
58
Фото: Иван Вуковић

На улицама Београда је, после више од две године, одржан Београдски маратон. Део ове  34. по реду трке изазова, дружења и задовољства била је и Туристичка организација Србије.

Сви ми који већ дуже од годину дана водимо маратонску битку у борби против короне знамо колико је спремности, дисциплине и добре организације потребно да би се стигло до циља. Београдски маратон, осим што је, део традиције на коју смо поносни, ове године је симболички важан јер пример добре организације у изазовним временима.

Pročitajte i  Петељке од јагода стално бацамо, а нисмо свесни КОЛИКО су здраве: Ево како их можете искористити

Иако није било трке задовољства, било је прилике за задовољство и за учеснике, и за посматраче, и за навијаче, јер је то догађај који смо дуго чекали. Без баријера се трчало, ходало, а ТОС се нада да ће тако „без баријера“, овог лета моћи да се путује и ужива и у осталим манифестацијама широм Србије.

Pročitajte i  Сласни млади кромпирићи са павлаком: Сочан прилог уз сваки оброк
Фото: Иван Вуковић

 

,,Надамо се да је ово само први у низу великих догађаја који нас уводе у лето манифестација, лето рекорда,  авантура, путовања и лето нових успомена у Србији. У складу са нашом кампањом, захвални смо свима који су данас бирали Београдски маратон, бирали да тестирају своју издржљивост баш на улицама Београда И позивамо их да у недељама које долазе изаберу још неку дестинацију у нашој земљи. Бирајте срцем! Бирајте Србију!“

Pročitajte i  Српска Хирошима чије последице нису утврђене ни после много година: Највећа експлозија у нашој историји задесила је овај српски град

 

 

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име