Biciklistička avantura kroz mionički kraj: Jedinstveni doživljaj za prave ljubitelje sporta i prirodnih lepota

0
776

Banja Vrujci će za predstojeći vikend biti mesto gde će se okupiti svi poštovaoci planinskog biciklizma i uputiti u nezaboravnu prirodnu avanturu po živopisnim predelima mioničkog kraja.

Vožnju kroz planinske predele organizuje grupa zaljubljenika u biciklizam i prirodu uz podršku opštine Mionica i Turističke organizacije Mionica.

Skup biciklista je u nedelju, 7. aprila, u 9.30 časova na platou ispred hotela „Vrujci“, a vožnja počinje u 10 časova. Dužina staze koju će biciklisti voziti kroz mioničke predele je oko 35 kilometara.

Pročitajte i  Oko ovog srpskog sela OTIMALE su se velike SILE: Jedino je bilo ucrtano na mapi sveta

Kratak predah od vožnje učesnici MTB (skraćenica za brdski biciklizam) avanture napraviće u selu Struganik gde će obići rodnu kuću Živojina Mišića. Takođe, planirana je i poseta Poljoprivredno-turističkom gazdinstvu Petrović, kao i oblizak Muzeja kamena i Kuće čaja. Povratak u Banju Vrujci je planiran za 17.30 časova.

Pozivaju se svi poštovaoci ovog sporta da u nedelju, bar na kratko, gradsku gužvu i ustaljenu svakodnevnicu zamene jednom nezaboravnom MTB avanturom tokom koje će moći da uživaju u svim lepotama koje poseduje ovaj deo Srbije.

Pročitajte i  Oko ovog srpskog sela OTIMALE su se velike SILE: Jedino je bilo ucrtano na mapi sveta

Svi zainteresovani učesnici svoje podatke mogu ostaviti Turističkoj organizaciji Mionica.

Vožnja je rekreativnog karaktera, nema kotizacije, a akcenat je stavljen na druženje i uživanje u prelepim prirodnim pejzažima.

MTB avantura je uvertira za veliki događaj međunarodnog karaktera, biciklističku etapnu trku „Kroz Srbiju“ koja će se održati početkom juna, a već tradicionalno jedna od etapa će se voziti kroz mionički kraj.

Pročitajte i  Oko ovog srpskog sela OTIMALE su se velike SILE: Jedino je bilo ucrtano na mapi sveta

Više informacija o MBT avanturi kroz predele opštine Mionica možete pronaći na sledećim linkovima:

https://www.facebook.com/events/354629491777856/

https://www.strava.com/activities/2201589661?share_sig=RUWK1AXH1552143190&utm_medium=social&utm_source=android_share

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime