Бициклистичка авантура кроз мионички крај: Јединствени доживљај за праве љубитеље спорта и природних лепота

0
1075

Бања Врујци ће за предстојећи викенд бити место где ће се окупити сви поштоваоци планинског бициклизма и упутити у незаборавну природну авантуру по живописним пределима мионичког краја.

Вожњу кроз планинске пределе организује група заљубљеника у бициклизам и природу уз подршку општине Мионица и Туристичке организације Мионица.

Скуп бициклиста је у недељу, 7. априла, у 9.30 часова на платоу испред хотела „Врујци“, а вожња почиње у 10 часова. Дужина стазе коју ће бициклисти возити кроз мионичке пределе је око 35 километара.

Кратак предах од вожње учесници МТБ (скраћеница за брдски бициклизам) авантуре направиће у селу Струганик где ће обићи родну кућу Живојина Мишића. Такође, планирана је и посета Пољопривредно-туристичком газдинству Петровић, као и облизак Музеја камена и Куће чаја. Повратак у Бању Врујци је планиран за 17.30 часова.

Позивају се сви поштоваоци овог спорта да у недељу, бар на кратко, градску гужву и устаљену свакодневницу замене једном незаборавном МТБ авантуром током које ће моћи да уживају у свим лепотама које поседује овај део Србије.

Сви заинтересовани учесници своје податке могу оставити Туристичкој организацији Мионица.

Вожња је рекреативног карактера, нема котизације, а акценат је стављен на дружење и уживање у прелепим природним пејзажима.

МТБ авантура је увертира за велики догађај међународног карактера, бициклистичку етапну трку „Кроз Србију“ која ће се одржати почетком јуна, а већ традиционално једна од етапа ће се возити кроз мионички крај.

Више информација о МБТ авантури кроз пределе општине Мионица можете пронаћи на следећим линковима:

https://www.facebook.com/events/354629491777856/

https://www.strava.com/activities/2201589661?share_sig=RUWK1AXH1552143190&utm_medium=social&utm_source=android_share

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име