Лакше кроз саобраћајну гужву: CarGo лансира нову супер апликацију први у југоисточној Европи

0
444

Компанија CarGo ускоро лансира нову супер апликацију која ће омогућити корисницима да у оквиру једне апликације бирају између више услуга, што ће корисницима отворити неограничен број садржаја на само један клик.

Вук Губернић, директор компаније CarGoTechnologies, каже да CarGo инжењери убрзано раде да интегришу више услуга које потпуно померају границе.

„Ово је прва апликација тог типа у Југоисточној Европи. То значи да ће наш нови оперативни систем служити као платформа за више услуга у оквиру једне кровне апликације. До тад смо већ спремили неке новине унутар апликације, као што је лакши одабир саме услуге и квалитета возила наших партнера. Међутим, оно што се очекује је потпуно револуционарно – CarGo 2.0. Чека нас занимљива јесен“ , објашавања Губеринић.

Pročitajte i  Велика журка на Миљаковцу: Почело одбројавање до отварања новог "Београдског бувљака"!
Вук Губеринић, директор компаније CarGo

У CarGo такође кажу да је план да се у наредном периоду додатно ојачава флота и уведе могућност бржег одабира услуге.

“Септембар је увек брзан и изазован јер већ велика потражња постаје још већа. То је нарочито приметно у шпицевима, вечерњим сатима и викендом. Наравно ту је и полазак у школу, а ми пружамо услугу великом броју родитеља који бирају нас за своју децу. Зато се наши капацитети из дана у дан повећавају. План је да у наредном периоду додатно ојачавамо флоту, о томе ћемо вас ускоро обавестити. Наравно, потребан је додатни опрез због ситуације са корона вирусом”, рекао је Губеринић.

Pročitajte i  Велика журка на Миљаковцу: Почело одбројавање до отварања новог "Београдског бувљака"!

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име