Чорба по рецепту монаха са Хиландара: Укусна, здрава и препуна витамина

0
763
Foto: FLickr

Састојци:

Главица лука
1 шаргарепа
1 тиквица
2 кромпира

Припрема:

Пропржите лук, шаргарепу и тиквице на уљу, па их затим пребаците у шерпу и прелијте водом.

Након тога додајте и насецкани кромпир на коцкице и кувајте док сви састојци не омекшају.

Kада је поврће скувано, изблендајте све. Добићете кремасту текстуру коју можете зачинити по жељи.

Pročitajte i  Воћна торта која се не пече: Готова за само 15 минута, а укус је незабораван

Оброј је спреман. Пријатно!

(Стил.курир.рс)

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име