Чорба по рецепту монаха са Хиландара: Укусна, здрава и препуна витамина

Састојци:

Главица лука
1 шаргарепа
1 тиквица
2 кромпира

Припрема:

Пропржите лук, шаргарепу и тиквице на уљу, па их затим пребаците у шерпу и прелијте водом.

Након тога додајте и насецкани кромпир на коцкице и кувајте док сви састојци не омекшају.

Kада је поврће скувано, изблендајте све. Добићете кремасту текстуру коју можете зачинити по жељи.

Pročitajte i  Искористите јединствену прилику: Закупите локал на београдским пијацама!

Оброј је спреман. Пријатно!

(Стил.курир.рс)

Народно веровање: Шта да урадите на Врбицу и Цвети да бисте били здрави и лепи

На Лазареву суботу, или другачије- Врбицу, некада су ђаци...

Искористите јединствену прилику: Закупите локал на београдским пијацама!

Овом приликом обавештавамо јавност да је  ЈКП „Београдске пијаце“...