Dostava hrane: Mister D stigao do 1.200 restorana

0
378

 Mr. D, aplikacija za dostavu hrane, stigla je do čak 1.200 restorana, koji su ostvarili saradnju sa ovim domaćim servisom. Mr.D dostupan je u čak osam gradova širom Srbije i to u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku, Kragujevcu, Kruševcu, Leskovcu i Pančevu.

Brinemo o svojim korisnicima i želimo da im to i pokažemo na svakom koraku. Upravo zbog njih, redovno radimo na unapređenju kako aplikacije, logističke i korisničke podrške, tako i na broju i raznovrsnosti restorana koji su svakodnevno u ponudi. Posle samo osam meseci rada, stigli smo do 1200 restorana sa kojima smo ostvarili saradnju, što je zaista velika stvar” , rekao je direktor Mr. D, Marko Stanković.

Pročitajte i  Ћирило и Методије су Словенима подарили писменост како би разумели хришћанску мисао

Domaćem servisu svakodnevno raste broj zadovoljnih korisnika koji na aplikaciji redovno mogu pronaći brojne akcije i popuste.

Korisnici svakodnevno mogu pronaći brojne akcije, a trenutno, omiljenu hranu mogu naručiti na popustu do 50%. Sve dok traje sezona godišnjih odmora, zadovoljstvo nam je ako možemo na bilo koji način da im olakšamo, kako bi ove letnje dane mogli maksimalno da iskoriste. Tu se ne zaustavljamo, jer već za naredni period imamo nova širenja i iznenađenja “, dodao je Stanković.

Pročitajte i  Разноликост писма и језика: Народи у Европи који не користе латиницу

Aplikaciju Mister D Local Food Delivery možete preuzeti sa App ili Play stora.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име