Топлина југа у етно селу Наша Авлија: Место на којем се негују корени и слави српска традиција

0
745

Породица Зафировић, сада већ давне 2013. године, преселила се из Београда у Блаце на имање које је Сања Зафировић наследила од свог покојног ујака. Иако су се бавили потпуно другачијим послом, Сања је била директор за организацију и систем квалитета у области осигурања а Ђорђе фудбалер и спортски тренер, животни циљ ове породице је био да створе лепо и удобно место за одмор у чему су и успели.

– У Блацу је почетку постојао мали отпор, све док људи нису схватили да не изигравамо газде и да посао радимо из љубави. Код нас нема дискриминације, ни бахатог понашања. Прво су нам говорили „Где сте Београђани“, а сада „Где сте авлијанери“, што је знак да су нас Блачани прихватили – рекли су ми Сања и Ђорђе за портал Приче са душом

Преноћите у традиционалној еко кући

Традиционалну кућу породица Зафировић адаптирала је у четворокреветни апартман. Смештај поседује ТВ, интернет, купатило са туш кабином. Овде су и ваши љубимци добродошли. Најмлађи могу да употпуне слободно време на дечијем игралишту, терену за мали фудбал или кошарку.

Преноћиште у традиционалној српској кући, извор: Фејсбук Наша Авлија

Уживајте у укусним специјалитетима са југа

Домаћински однос према гостима учиниће да се осећате као да сте у посети рођацима са села.

Домаћински специјалитети из Наше Авлије, Фото: Фејсбук

Ресторан, који може да угости 70 особа, савршено је  место за ваш ручак, за сва ваша славља, рођендане, крштења, пословне прославе, девојачке и момачке вечери. У понуди је  традиционални мени, јела испод сача (домаћа погача, пита развијача, јагњетина, сарме…), роштиљ на метар, ребарца на кајмаку, бела вешалица у сосу од печурака и пршуте али и специјалитети од шљива, заштитног знака Блаца, у којем се лети организује манифестација Дани шљиве.

Ресторан Наша Авлија, фото: Фејсбук

Објаве етно села Наша Авлија можете пратити на друштвеним мрежама Фејсбук и Инстаграм

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име