EVO ŠTA KAŽU SVEDOCI: Svađa oko TRI MILIONA DINARA u Milanovcu dobija neverovatan obrt

0
469

Već tri dana priča o tri koleginice koje su izgrebale tri miliona dinara ne prestaje da intrigira Srbiju.
Koleginice i prijateljice iz Gornjeg Milanovca grebale su srećke zajedno i delile su svaki dinar sve dok jednoga dana jedna od njih nije izgrebala tri miliona dinara.

Sa jedne strane Marija Kalojević i Jovana Đorđević, sa druge dobitnica Vesna Pavlović i dalje se drže svojih verzija događaja.

Novac-evro-ff-600x375

Vesna Pavlović, koja je izgrabala srećnih tri miliona i dalje tvrdi da nikada sa koleginicama nije imala dogovor o podeli novca, dok druge dve koleginice kažu drugačije:

– Otišla je u Beograd, potom otvorila bolovanje i nikada se više nije vratila na posao. Nismo ni posumnjale da bi mogla da nas prevari na ovaj način. Prodala je obraz za tri miliona dinara. To nije mali novac, ali nisu ni pare koje mogu da reše nešto krupnije u životu – pričaju Marija i Jovana, a prenosi Blic.

Pročitajte i  Све што нисте знали о сланини: Запањиће вас ових 7 чињеница и добићете потребу да је једете сваки дан

Stanovnici Gornjeg Milanovca podeljenog su mišljenja oko ovog događaja koji potresa javnost. Međutim, svedoci koji su se zatekli u kladionici gde se ceo događaj odigrao imaju potpuno jasno mišljenje o ovom nesvakidašnjem događaju:

– Marija i Jovana su apsolutno u pravu. One su zajedno sa Vesnom godinama igrale igre na sreću. Čak su imale dogovor kog su se pridržavale da dele bakšiš koji im ostane u kladionici. Vesna sada može da tvrdi šta hoće, ali na kamerama se jasno vidi kako njih tri zajedno skaču od sreće jer su dobile novac – priča za Blic jedna od radnica.
– Bio sam prisutan kada se sve to odigralo. Jasno je da su njih tri igrale zajedno, a zašto je Vesna odlučila da zadrži novac za sebe je pitanje za nju – navodi jedan stalni gost ove kladionice.

Pročitajte i  Кратак и необичан брак славног руског писца отерао је у смрт: Једна Немица променила му је погледе на љубав и жене

S druge strane, poznanici Vesne Pavlović stali su na njenu stranu, dok su sugrađani podeljenog mišljenja.

Novac
– Veliki je to novac i pitanje je kako bi svako od nas reagovao kada bi dobio tolike pare. Nije isto kada imaš milion i tri miliona dinara. Promene se ljudi za sekund – ocenjuje Bogoljub Prodanović.

 

Najbolji sagovornik za razrešenje gornjomilanovačke enigme možda je Ranka Vesović, koja je radila na prodajnom mest Državne lutrije u trenutku kada je dobitni tiket bio kupljen.

Pročitajte i  Како да се на џему не ухвати буђ? Трик за свежу зимницу током целе године

– Jovana i Vesna su zajedno došle na kiosk. Zajedno su prebrajale novac i ustanovile da imaju za tri srećke, takozvane “grebe”. Jednu je izabrala Jovana, jednu Vesna, a treću su zajedno izvukle. Posle desetak minuta su se vratile, a Jovana je rekla: “Da li je moguće ovo što vidimo”. Kada sam uzela videla sam da im sledi tri miliona. Jovana u tom trenutku kaže da joj nije dobro, pa smo morale da joj damo da popije vode. Iz svega toga reklo bi se da su u tome učestvovale zajedno, ali ja nemam pravo da izvlačim bilo kakav zaključak – kaže ova službenica.

Konačnu reč o ovom slučaju daće Osnosvni sud u Gornjem Milanovcu, a još nije određen datum održavanja prvog ročišta.

Blic

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име