АМЕРИКАНЦИ СРБИМА ОВО НИКАДА НЕЋЕ ОПРОСТИТИ! Лазански открио шта су му амерички генерали ПРЕБАЦИВАЛИ: Овако изгледамо у њиховим очима

2
8231
Фото: Јутјуб/принтскрин

Мирослав Лазански, српски дипломата и војнополитички новинар и аналитичар у једном интервјуу објаснио је како западни свет види Србе и шта нам Американци никада нису заборавили.

-Срби се сматрају у свету као један архаичан народ, који је помало и анархистичан. Увек су против ауторитета. На крају бацили су краља и краљицу са балкона, једног вожда је убио његов кум. Тај имиџ бунтовног народа и хајдука код Американаца је поприлично присутан – истиче Лазански и додаје:

Pročitajte i  ОВО ЈЕ НАЈСТАРИЈА СРПСКА ПЕСМА: Потиче из Смедерева, а записао ју је један Италијан

– Са којим год сам америчким генералом имао интервју, а имао сам их пуно, увек ми је набацивао и пребацивао да смо ми оборили њихова два авиона 1946. године изнад Словеније. Оборена су два америчка транспортна авиона, погинуло је тада око двадесет људи. Ја кажем – да, оборили смо, ви нисте послушали захтев ловачких авиона да се спустите, да не летите без најаве преко територије тадашње Југославије. Како сте мислили да летите? Није то дивља земља да можете тако да летите – прича Лазански.

Pročitajte i  Снимак српске деце из 1920. године пробудиће најдубље емоције: Не либе се тешког посла, трче у школу, а за само две деценије КРЕНУЋЕ И У РАТ!

Још једана од ствари које Американци никада нису заборавили Србима је што смо ми једина бела раса која се усудила да припуца на силу, истакао је Лазански.

– Никада они то нису заборавили. Друго, Срби су једина нација, једина бела раса која је пуцала након Другог светског рата на Американце. Вијетнамски рат – жута раса, ратови у Африци – црна раса, ратови на Блиском истоку- Арапи… Дакле, једини белци, који су припуцали на америчке оружане снаге 1999. године су Срби. И Срби у Републици Српској 1994. и 1995. године. И они то не заборављају и они су изабрали Албанце – истакао је Лазански у једном интервјуу.

Pročitajte i  Како да ораси не буду горки: 3 једноставна трика која ће спасити сваку домаћицу

Извор: Опанак

Inicijalizacija u toku...

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име