Manastirski paprikaš spreman u 3 koraka: Jefrtin i ukusan obrok savršen za vrele letnje dane

Sastojci:

500 g crnog luka
500 g krompira
2 šargarepe
4 mesnate paprike
1 veza peršuna
2 kašike suvog začina
2 kašike brašna
Mlevena paprika
So

Priprema:
1. Krompire oljuštiti i iseći na kocke, naliti vodom da ogreznu i staviti iseckani crni luk, šargarepu, paprike i sve skuvati.
2. Brašno i mlevenu papriku razmutiti u malo vode i umešati u jelo.
3. Dodati začin i so po ukusu, pa skloniti sa šporeta i dodati vezu sitno seckanog peršuna.

(Kurir.rs)

Pridružite se timu uspešnih: Objavljen oglas za zakup lokala na beogradskim pijacama

JKP “Beogradske pijace” sa zadovoljstvom obaveštava zainteresovana fizička i pravna...

Beogradske pijace: Objavljen oglas za zakup tezgi, rashladnih vitrina i bokseva

JKP “Beogradske pijace” sa zadovoljstvom obaveštava zainteresovane proizvođače i preduzetnike...

Pijace rado posećuju deca: Zdrave navike i zabava za najmlađe

Zdrava ishrana utiče na pravilan razvoj dece, ali i...

Čudesna isceljenja koja su se dogodila pred moštima Svetog Vasilija

Sva čuda koja se događaju u Ostrogu monasi brižljivo...