Медији из бивше СФРЈ гости Туристичке организације Србије

0
291

У циљу промоције зимског одмора у градовима и на планинама, а оквиру кампање ,,Бирам Србију“, у организацији ТОС-а, у Србији бораве представници медија из Северне Македоније, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Хрватске и Словеније.

Првог дана посете, обишли су престоницу, где им је представљена street art тура, као и прва српска фабрика чоколаде ,,Шонда – чоколадна прича“. Посета је настављена на ски опенингу на Копаонику, где им је, у сарадњи са ЈП ,,Скијалишта Србије, поред скијања, организована вожња бобом, зип лајном и панорамско разгледање дестинације.

Pročitajte i  Владета Јеротић објаснио како спречити настанак болести: У једној реченици открио како да годинама будемо здрави

По повратку са Копаоника, представнике медија из земаља бивше СФРЈ, који ће у Србији боравити до 12. децембра, очекује још један дан у Београду. Планирана је посета Музеју Југославије и обилазак Земуна.

Новинари из бивше СФРЈ. гости Туристичке организације Србије

Туристичка организација Србије је, због ситуације изазване појавом корона вируса, посебну пажњу посветила овим тржиштима због олакшаног туристичког кретања, а и чињенице да су туристи из појединих земаља бивше Југославије, традиционално у топ 10 земаља по броју долазака страних туриста.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име