За већу безбедност у саобраћају: Мионица ће постати богатија за пешачку и бициклистичку стазу

0
511

Министарство привреде доделило је општини Мионица 498,9 хиљада динара у оквиру Мера суфинансирања јединица локалне самоуправе.  Ова средства су намењена за израду пројекта  за изградњу пешачке и бициклистичке стазе на обилазном путу у Мионици.

– Пешачка и бициклистичка стаза у дужини од 2010 метара планирана је на обилазници око Мионице. Поред пешачке и бициклистичке стазе предвиђа се и комплетно пројектовање расвете са ЛЕД технологијом, хоризонталне и вертикалне саобраћајне сигнализације, ограде и пешачког мобилијара. Циљ је да се остваре услови за несметано, безбедно и функционално одвијање пешачког и бициклистичког саобраћаја у овом делу Мионице. – рекао је председник општине Мионица Бобан Јанковић.

Pročitajte i  ПОЉУБИО ЈЕ МАЈКУ И КРЕНУО НА СТРЕЉАЊЕ Свирепа смрт Саве Шумановића: Усташе су га убиле и бациле у заједничку гробницу

Председник општине Мионица Бобан Јанковић  додао да је да је након спроведеног поступка јавне набавке потписан уговор са предузећем „Инфоплан“  Д.О.О. из Аранђеловца које ће у наредних месец дана израдити техничку документацију за овај значајни пројекат.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име