Novi rendgen aparat u mioničkom Domu zdravlja: Od sada lečenje bez odlaska u Valjevo

U mioničkom Domu zdravlja juče je sa radom počeo novi rendgen aparat. Građani neće više morati na snimak pluća u Valjevo, već će im potpuna zdravstvena zaštita biti omogućena i u Mionici.

U kovid ambulanti, već se rade laboratorijske analize krvi, a sa novim rendgen aparatom biće zaokružena dijagnostika kada je reč o korona virusu.

-Za građane Mionice je od izuzetne važnosti da imaju kompletnu  zdravstvenu zaštitu. Da sve preglede obave na jednom mestu. Novi rendgen aparat smanjiće čekanja i uštedeće vreme svim Mioničanima. Doktori i medicinsko osoblje se hrabro bore za naše živote. Hvala im. I zato moramo biti odgovorni. Moramo se vakcinisati i na taj način zaštiti sebe i druge-rekao je Boban Janković, predsednik opštine Mionica.

Nakon instalacije, obuke i ispunjavanja svih tehničkih preduslova, RTG aparat je postavljen u Kovid ambulanti, a radiće svakoga dana od 08-13.30č.

U opštini Mionica, vakcinacija se obavlja na tri vakcinalna punkta. Svakog radnog dana zainteresovani se mogu vakcinisati u Mionici od 08-13č, a u ambulantama u Rajkoviću i Banji Vrujci sredom od 08-12č. Građanima su dostupne Fajzer i Sinofarm vakcine.

Novi rendgen aparat u mioničkom Domu zdravlju

Zemunska pijaca: Novi izgled, stari duh

Posle modernizacije pijaca „Palilula“, „Stari Merkator“, „Borča“ i „Beogradski...

Zakupite tezgu: Beogradske pijace objavile oglas za izdavanje u zakup pijačne opreme

Ovom prilikom obaveštavamo zainteresovana lica da je danas, 22....