Нови рендген апарат у мионичком Дому здравља: Од сада лечење без одласка у Ваљево

0
615

У мионичком Дому здравља јуче је са радом почео нови рендген апарат. Грађани неће више морати на снимак плућа у Ваљево, већ ће им потпуна здравствена заштита бити омогућена и у Мионици.

У ковид амбуланти, већ се раде лабораторијске анализе крви, а са новим рендген апаратом биће заокружена дијагностика када је реч о корона вирусу.

-За грађане Мионице је од изузетне важности да имају комплетну  здравствену заштиту. Да све прегледе обаве на једном месту. Нови рендген апарат смањиће чекања и уштедеће време свим Мионичанима. Доктори и медицинско особље се храбро боре за наше животе. Хвала им. И зато морамо бити одговорни. Морамо се вакцинисати и на тај начин заштити себе и друге-рекао је Бобан Јанковић, председник општине Мионица.

Након инсталације, обуке и испуњавања свих техничких предуслова, РТГ апарат је постављен у Ковид амбуланти, а радиће свакога дана од 08-13.30ч.

У општини Мионица, вакцинација се обавља на три вакцинална пункта. Сваког радног дана заинтересовани се могу вакцинисати у Мионици од 08-13ч, а у амбулантама у Рајковићу и Бањи Врујци средом од 08-12ч. Грађанима су доступне Фајзер и Синофарм вакцине.

Нови рендген апарат у мионичком Дому здрављу

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име