Новина у Мионици: Од сада све корисне информације и на апликацији Вибер

0
438

Општина Мионица је покренула Вибер заједницу под називом „Мионица коју волим“ као још једну платформу за комуникацију са својим грађанима.

-Општина Мионица је препознала потребу активног коришћења савремених, непосредних видова комуницирања. Овај иновативан вид комуникације је формиран у циљу што ефикаснијег повезивања, бржег и једноставнијег информисања грађана о актуелностима у нашој општини.  Наши суграђани сада на једном месту могу пратити све вести, сервисне информације, обавештења о раду општине Мионица, њених установа и предузећа, као и све друге значајне новости. – рекао је председник општине Мионица Бобан Јанковић.

Миончани су одувек показивали заинтересованост за актуелна дешавања у њихвој општини. Због тога је и покренута Вибер заједница која ће обезбедити већу транспарентност, ефикасност и унапредиће размену информација које омогућавају савремене технологије.

Јанковић је додао да је сврха Вибер заједнице „Мионица коју волим“ и промоција општине, њених туристичких потенцијала и ресурса, као и правовремено и ваљано информисање свих њених посетилаца.

Апсолутно се води рачуна о безбедности свих чланова. Бројеви телефона корисника нису видљиви никоме, па ни администраторима, осим у случају да је корисник сам изабрао да му се не приказује име на вибер налогу већ само број телефона.

Општина Мионица је препознала важност комуникације у друштву. Сходно томе, додатно су унапређени видови комуникације са грађанима. Ове године у Услужном центру отворен је и електронски шалтер који ће значајно убрзати процес добијања докумената, а вишеструко побољшати размену информацију између локалне самоуправе и грађана.

Према званичним подацима Републичког завода за статистику из пописа 2011. године општина Мионица број 14335 становника.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име