Opština Mionica darovala vukovce osnovnih škola putovanjem u Severnu Italiju

0
202

Predsednik opštine Mionica Boban Janković je danas je u svom kabinetu organizovao prijem za vukovce osnovnih škola „Milan Rakić“ u Mionici i ”Vojvoda Živojin Mišić” u Rajkoviću.

Janković je čestitao učenicima na postignutim rezultatima uz želju da im nastavak školovanja bude isto tako uspešan.

– Do sada smo najbolje učenike nagrađivali letovanjem, a ove godine smo se odlučili da sa vama započnemo nešto drugačiju praksu, te će vas naša opština poslati na besplatno putovanje u Severnu Italiju. Ovo je odlična prilika da se upoznate sa istorijom, društvenim životom, kao i tekovinama kulture jedne države i sa sobom ponesete uspomene koje će vam ostati u lepom sećanju do kraja života.  – poručio je Janković nagađenim učenicima.

Pročitajte i  "Visočanstvo, zašto da nam Evropa kroji državu?" Ovako se slavni Živojin Mišić suprotstavljao prestolonasledniku Aleksandru
Predsednik opštine Mionica Boban Janković u razgovoru sa najboljim učenicima osnovnih škola

Ukupno osam vukovaca je opština Mionica nagradila besplatnim putovanjem u Severnu Italiju koje će biti realizovano početkom avgusta. Tokom sedmodnevnog boravka u Italiji,  učenici će imati priliku da posete Veneciju, Lido di Jesolo, Padovu, Veronu, Rimini, Lago di Garda, Bolonju, Montekatini, Firencu i San Marino.

Opština Mionica ulaže u obrazovanje kroz brojne aktivnosti obezbeđujući besplatan prevoz za sve učenike, besplatne udžbenike za đake prvake, besplatan ulaz na bazene Sportskog centra Mionica i brojne programe Centra za obrazovanje i razvoj u cilju poboljšanja formalnog i neformalnog obrazovanja mladih.

Pročitajte i  Završen Novosadski sajam turizma „Lorist“: Opština Mionica predstavila svoj bogati turistički potencijal

 

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime