Општина Мионица даровала вуковце основних школа путовањем у Северну Италију

0
591

Председник општине Мионица Бобан Јанковић је данас је у свом кабинету организовао пријем за вуковце основних школа „Милан Ракић“ у Мионици и ”Војвода Живојин Мишић” у Рајковићу.

Јанковић је честитао ученицима на постигнутим резултатима уз жељу да им наставак школовања буде исто тако успешан.

– До сада смо најбоље ученике награђивали летовањем, а ове године смо се одлучили да са вама започнемо нешто другачију праксу, те ће вас наша општина послати на бесплатно путовање у Северну Италију. Ово је одлична прилика да се упознате са историјом, друштвеним животом, као и тековинама културе једне државе и са собом понесете успомене које ће вам остати у лепом сећању до краја живота.  – поручио је Јанковић нагађеним ученицима.

Pročitajte i  Поклон општине за све старије суграђене: Бесплатан улаз на базен за мионичке пензионере
Председник општине Мионица Бобан Јанковић у разговору са најбољим ученицима основних школа

Укупно осам вуковаца је општина Мионица наградила бесплатним путовањем у Северну Италију које ће бити реализовано почетком августа. Током седмодневног боравка у Италији,  ученици ће имати прилику да посете Венецију, Лидо ди Јесоло, Падову, Верону, Римини, Лаго ди Гарда, Болоњу, Монтекатини, Фиренцу и Сан Марино.

Општина Мионица улаже у образовање кроз бројне активности обезбеђујући бесплатан превоз за све ученике, бесплатне уџбенике за ђаке прваке, бесплатан улаз на базене Спортског центра Мионица и бројне програме Центра за образовање и развој у циљу побољшања формалног и неформалног образовања младих.

Pročitajte i  Учионице по светским стандардима: Средња школа "Мионица" прославила важан датум у новом модерном објекту

 

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име