Рецепт оца Тадеја за излечење рака: Ове ДВЕ ствари побеђују најтежу болест

0
12829
Фото: Јутјуб/принтскрин

Рак није ни заразан нити прелазан каже Отац Тадеј. Господ је открио како се лечи рак. Храном се уносе отрови у организам који га изазивају па га и лековитом исхраном и треба лечити.

Прво што од старта мора да се разуме је да болести које су настале због греха (личног или родитељског) и ако се душе кроз то чисте или испаштају, морају прво да прекину ланац наслеђа греха (прародитељског, родитељског или личног) и то се прекида само окретењем ка Богу а окретањем леђа греху.

Прво се мора исповедити читав живот, од седме године до сада. Потом да се живи побожно колико је то могуће (зависно од степена канцера) постити и ићи на литургију. Основно је не јести месо и то је под 1. Такође је добро сваки дан јести семенке кајсије, ако је канцер у почетној фази једе се око 20, 30 дневно семенки (има да се нађе у здравој храни) има у себи Б17 витамин, ако је у одмаклој онда око 80 семенки кајсије. Превентивно се једе око 10 семенки сваки дан, не више.

Молите се Богу и Светом Василију Острошком и Оцу Тадеју да вас исцели од рака, као што је скоро исцелио једног мог брата у Христу и који више нема никакве трагове канцера.

Савети оца Тадеја за излечење болесних од рака:

1. Онима који болују од рака Отац Тадеј као основно и суштински важно препоручује да уопште не једу месо. Меса се деле на бела и црвена, бела меса су рибља меса и она су здрава. Црвена меса су штетна, али ми не знамо да су то сва остала осим рибљем и данас је толико месо затровано канцерогеним материјама, од меса просто бујају ћелије рака, због силних отрова то месо данас више не треба јести чак ни живинско. То је под 1. да се избаци месо.

2. Kоприва својим састојцима замењује месо, јако је снажна и снажно делује на организам.

3. Воду из чесме не треба уопште пити (посебно ко има тумор, рак) јер ако пијете воду из чесме и ако не једете месо (што је под 1. обавезно) ипак не можете оздравити јер је у њој двоструко ако не и више хлора него што је дозвољено.

Пролом вода је веома делотворна у борби против рака али само под једним условом, да се ништа свеже не једе нити пржено на уљу, само да се кува у пролом води. Ништа некувано ни свеже воће и поврће нити ишта се не једе осим поврћа куваног у пролом води. Пролом вода се пије и ни једна друга. Буквално ни салата не сме да се једе ако није скувана у пролом води. Јесте тешко и неукусно јер се само једе кувано и пије пролом вода али то је једини начин.

Kада се болесник излечи, што траје некада 40 дана а некада који месец, треба наставити такву исхрану (кувана храна и воће и поврће у пролом води и да се пије та вода искључиво а не друга) још 30 дана треба после наставити са таквом исхраном.

Болесни од рака обавезно треба да иди у цркву, на литургију сваке недеље, да се детаљно исповеде и причешћују, смирење ће такође помоћи да наши органи функционишу много боље и правилно раде.

Извор: Стил

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име