Play Pasta од сада на Mister D

0
339

Mister D, домаћи сервис за доставу хране, проширио је своју већ богату понуду склопивши сарадњу са Play Pastom – рестораном који ће вас очарати својом палетом yкусних и јединствених тестенина. Play Pasta налази се на трећем спрату највећег тржног центра Галерија, а оно по чему се издваја су ручно прављене тестенине и комбинација укуса по вашој жељи.
„Срећан сам што смо нашу понуду обогатили још једним рестораном који се појавио на тржишту. Верујем да ће све љубитеље италијанске кухиње посебно обрадовати управо Плаy Паста са својим јединственим начином ручно прављене тестенине. Оно што их чини додатно посебним јесте избор намирница које можете сами искомбиновати и уживати у свом омиљеном укусу”, рекао је директор Mister D, Марко Станковић.
Play Pasta се недавно појавио на тржишту и већ осваја срца великог броја корисника Mister D апликације. Поводом почетка сарадње, велики број артикала је на попусту до 50%, уз Coca Cola combo акцију.
„Укључивањем Play Paste на нашу листу партнера, остајемо истрајни у томе да корисницима пружимо високо квалитетне производе из најбољих ресторана. Поводом почетка сарадње, моћи ће да уживају и наручују тестенине који су на попусту до 50%. Поред ових, корисници увек могу да очекују и нове акције, које се на нашој апликацији редовно мењају“, додао је Станковић.
Mister D тренутно сарађује са преко 1500 ресторана домаћих и интернационалних кухиња, а послује у чак девет градова широм Србије. Апликацију Mister D можете преузети са App или Play Stora.

Извор: Mister D

Pročitajte i  Имамо посебну понуду за наше читаоце! Представљамо вам књигу СРБИЈОМ која ће вас очарати јер поносно представља нашу предивну земљу  
Inicijalizacija u toku...
Povezano Widget End -->

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име