Укуси домаћих посластица из Caffe Chiara од сада доступни на Mister D

0
306

Велике сладокусце обрадоваће информација да су домаћи колачи и торте, али и кафа из целог света из Caffe Chiara од сада доступни на Mister D апликацији. Нови кафић који је освојио срца посетилаца налази се у приземљу нашег највећег тржног центра Галерија и представља идеални кутак за предах од куповине.

„Редовно посећујем овај тржни центар и место за које сам се одлучио, а које је постало моја незаобилазна станица је баш Caffe Chiara  где се редовно окрепим врхунском кафом. После првог гутљаја препознао сам квалитет и пожелео сам да имам могућност да баш ту кафу испијам из свог дома, па се родила идеја о сарадњи”, рекао је директор Mister D, Марко Станковић.

Pročitajte i  Разноликост писма и језика: Народи у Европи који не користе латиницу

У својој понуди, цаффе Цхиара има велики број ручно прављених колача међу којима се издвајају добро позната реформа, Васина, Москва шнит и Сахер торта. Поред тога, ту су наравно и свеже цеђени сокови, воћни напици, фрапеи, као и велики избор најукуснијих кафа из целог света.

„Јако нам је драго што се број наших партнера повећава и што се разноврсност асортимана надограђује. Caffe Chiara  ће, верујем, постати омиљени избор великог броја наших корисника који ће препознати укус ручно прављених дезерата. Такође, сви наши корисници свакодневно могу пронаћи велики број акција на нашој апликацији, као и сталне попусте до 50% и промо доставу“, додао је Станковић.

Pročitajte i  Разноликост писма и језика: Народи у Европи који не користе латиницу

Mister D тренутно сарађује са преко 1500 ресторана домаћих и интернационалних кухиња, а послује у чак девет градова широм Србије. Апликацију Mister D можете преузети са App или Play stora.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име