Ukusi domaćih poslastica iz Caffe Chiara od sada dostupni na Mister D

Velike sladokusce obradovaće informacija da su domaći kolači i torte, ali i kafa iz celog sveta iz Caffe Chiara od sada dostupni na Mister D aplikaciji. Novi kafić koji je osvojio srca posetilaca nalazi se u prizemlju našeg najvećeg tržnog centra Galerija i predstavlja idealni kutak za predah od kupovine.

„Redovno posećujem ovaj tržni centar i mesto za koje sam se odlučio, a koje je postalo moja nezaobilazna stanica je baš Caffe Chiara  gde se redovno okrepim vrhunskom kafom. Posle prvog gutljaja prepoznao sam kvalitet i poželeo sam da imam mogućnost da baš tu kafu ispijam iz svog doma, pa se rodila ideja o saradnji”, rekao je direktor Mister D, Marko Stanković.

U svojoj ponudi, caffe Chiara ima veliki broj ručno pravljenih kolača među kojima se izdvajaju dobro poznata reforma, Vasina, Moskva šnit i Saher torta. Pored toga, tu su naravno i sveže ceđeni sokovi, voćni napici, frapei, kao i veliki izbor najukusnijih kafa iz celog sveta.

„Jako nam je drago što se broj naših partnera povećava i što se raznovrsnost asortimana nadograđuje. Caffe Chiara  će, verujem, postati omiljeni izbor velikog broja naših korisnika koji će prepoznati ukus ručno pravljenih dezerata. Takođe, svi naši korisnici svakodnevno mogu pronaći veliki broj akcija na našoj aplikaciji, kao i stalne popuste do 50% i promo dostavu“, dodao je Stanković.

Mister D trenutno sarađuje sa preko 1500 restorana domaćih i internacionalnih kuhinja, a posluje u čak devet gradova širom Srbije. Aplikaciju Mister D možete preuzeti sa App ili Play stora.

Zemunska pijaca: Novi izgled, stari duh

Posle modernizacije pijaca „Palilula“, „Stari Merkator“, „Borča“ i „Beogradski...

Zakupite tezgu: Beogradske pijace objavile oglas za izdavanje u zakup pijačne opreme

Ovom prilikom obaveštavamo zainteresovana lica da je danas, 22....