Шумадијски каре: Специјалитет са сувом сланином, понос шумадијске трпезе

Састојци:

300-400 грама суве сланине
4 свињске шницле средње величине
2 веће главице црног лука
200-300 грама качкаваља
1 павлака
1 мања кесица мајонеза

Припрема:

У плех ређати танко сечену суву сланину, преко поређати излупане шницле, затим колутове црног лука, опет сланину и на крају рендани качкаваљ. Помешати павлаку и мајонез и прелити. Пећи око 50 мин.

шумадијски каре

Народно веровање: Шта да урадите на Врбицу и Цвети да бисте били здрави и лепи

На Лазареву суботу, или другачије- Врбицу, некада су ђаци...

Искористите јединствену прилику: Закупите локал на београдским пијацама!

Овом приликом обавештавамо јавност да је  ЈКП „Београдске пијаце“...