Запечен млади кромпир – Сочан и хрскав право из рерне ОДУШЕВИЋЕ све!

Потребно је:

1 кг младог кромпира
Со
Бибер
Зачинска паприка
Грануле белог лука
Уље
Сусам

Припрема: Kромпир очистити и добро опрати, танким ножем добро засећи што је могуће ниже. У чинију сипати уља, додати мало паприке, бибера, белог лука, сусама и уваљати кромпир.

Тепсију подмазати па мало угрејати уље па поређати кромпир. Пећи у рерни на 200 степени Ц око 40-45 мин да лепо порумени…

Pročitajte i  Лазарева субота је дан дечје радости: Зашто су деца у центру овог празника који слави Исусово чудо васкрсења Лазара?

Бакина кухиња

Народно веровање: Шта да урадите на Врбицу и Цвети да бисте били здрави и лепи

На Лазареву суботу, или другачије- Врбицу, некада су ђаци...

Искористите јединствену прилику: Закупите локал на београдским пијацама!

Овом приликом обавештавамо јавност да је  ЈКП „Београдске пијаце“...