Запечен млади кромпир – Сочан и хрскав право из рерне ОДУШЕВИЋЕ све!

0
1407
Фото: Бакина кухиња

Потребно је:

1 кг младог кромпира
Со
Бибер
Зачинска паприка
Грануле белог лука
Уље
Сусам

Припрема: Kромпир очистити и добро опрати, танким ножем добро засећи што је могуће ниже. У чинију сипати уља, додати мало паприке, бибера, белог лука, сусама и уваљати кромпир.

Тепсију подмазати па мало угрејати уље па поређати кромпир. Пећи у рерни на 200 степени Ц око 40-45 мин да лепо порумени…

Pročitajte i  Велика журка на Миљаковцу: Почело одбројавање до отварања новог "Београдског бувљака"!

Бакина кухиња

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име