Запечен млади кромпир – Сочан и хрскав право из рерне ОДУШЕВИЋЕ све!

0
358
Фото: Бакина кухиња

Потребно је:

1 кг младог кромпира
Со
Бибер
Зачинска паприка
Грануле белог лука
Уље
Сусам

Припрема: Kромпир очистити и добро опрати, танким ножем добро засећи што је могуће ниже. У чинију сипати уља, додати мало паприке, бибера, белог лука, сусама и уваљати кромпир.

Тепсију подмазати па мало угрејати уље па поређати кромпир. Пећи у рерни на 200 степени Ц око 40-45 мин да лепо порумени…

Pročitajte i  Плазма торта са јагодама или малинама - Посластица која се топи у устима

Бакина кухиња

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име