Zbog ove scene iz “Maratonaca” Bora Todorović i Seka Sablić nisu razgovarali narednih 30 godina

0
2832

Jedan od najboljih filmova jugoslovenske kinematografije, Maratonci trče počasni krug,
film Slobodana Šijana, nosi nesvakidašnju i bizarnu priču.

Naime, posle scene u kojoj su glavni akteri Đenka, odnosno Bora Todorović, i Kristina, koju tumači Jelisaveta Seka Sablić, doći će do svađe koja će trajati celih 30 godina.

Ako zanemarimo činjenicu da su na platnu igrali velike ljubavnike, dva barda srpskog glumišta iza kamere dugo nisu govorili.

Pročitajte i  Ritual koji tera negativnu energiju iz doma: Očistite kuću sa solju bar jednom mesečno

U nameri da ulogu iznese što verodostojnije, Bora je umesto klasične glumačke simulacije seksa, prešao granicu profesionalizma.

U glumačkim krugovima se, navodno, priča da se Bora “prepustio situaciji” i dopustio sebi nešto što nije bilo predviđeno scenariom. To je naljutilo Seku da čak, u prvi mah, nije želela da nastavi snimanje. Ona je vrištala i vređala Todorovića, dok su reditelj i ostali na setu ostali zatečeni, jer niko nije tačno video šta se tačno desilo. Bora je pokušao da se izvini, ali Seka je ostala nepokolebljiva.

Pročitajte i  Bezbedna kupovina: JKP Gradske pijace sprovode sve propisane mere protiv širenja korone, a građani i prodavci ih poštuju

Poznato je da njih dvoje nisu bili u dobrim odnosima godinama, ali niko sa sigurnošću nije znao zbog čega.

Konačno, oni su se pomirili posle 30 godina, kada su se sreli i odlučili da je vreme da zakopaju ratne sekire. Time je okončana najduža i najbizarnija svađa u istoriji srpskog glumišta.

Pročitajte i  Noćas tako želim da me neko voli: Upoznajte pesnika od čijih stihova će vam srce zaigrati

U nastavku se podsetite čuvene scene.

 

sajkaca.rs

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime