Американац се извинио свим Србима због бомбардовања: Молим се за то да кривци једног дана буду принуђени да одговарају пред судом за своје нечасне и одвратне злочине против вашег народа

0
569

Американац Чарлс Картер, који већ годинама живи у Србији и у свом блогу промовише нашу земљу, подсетио је велики број пратилаца на свом Фејсбук профилу на годишњицу бомбардовнања Србије од стране земаља чланица Северноатлантске алијансе.

“Пре 19 година, Клинтон, Блер и НАТО прекршили су међународно право отпочевши своју тромесечну кампању бомбардовања српског народа. Уништили су скоро сваки мост у земљи, бројне фабрике, неколико болница, путнички воз, електричне централе, кинеску амбасаду, зграду РТС-а и бројне стамбене зграде. Нелегално бомбардовање убило је 2.500 невиних људи, жена и деце. Осакатило је економију и натерало многе да напусте своју земљу. Веома је лоше то што се велике западне силе неће наћи пред међународним судовима због кршења међународног права.
Овај Американац, који живи у Србији, жели да се поводом годишњице извини српском народу. Извињавам се због нелегалних поступака које је моја земља починила вашој земљи и вашем народу. Молим се за то да кривци једног дана буду принуђени да одговарају пред судом за своје нечасне и одвратне злочине против вашег народа… а и против мог народа, такође.
Ја живим, радим, дружим се, борим се, плачем, славим са Србима свакодневно у последњих осам година. У срцу ћете увек имати место. Волим вас, Срби!”

Pročitajte i  Сир од зејтина, пилетина пуна концетрата: Професор доктор Перишић о преварама на пијаци

Чарлсов блог о Србији можете пратити на следећем каналу:

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име