Деспотовачки ученици куварства најбољи у припреми етно хране: Златна медаља на међународном такмичењу за тим професора Дејана Новаковића

Да су Деспотовчани једни од најбољих мајстора кулинарства у Србији, а да је њихова етно храна незаобилазна, још једном су доказале младе наде српског куварства – ученици Техничке школе из Деспотовца.

Ресавска пастрмка на жару: Доживите гурмански ужитак деспотовачког краја

На Међународном такмичењу “Здрав фест” – Ћићевац 2018. који је одржан протеклог викенда тим професора Дејана Новаковића освојио је једну златну и две сребрне медаље у припреми етно хране, као и друго место тј. сребрни пехар за укупни пласман.

Награђени ученици су: Влатка Радојковић, Кристина Илић и Стефан Радосављевић на челу са професором Дејаном Новаковићем.

Ресавско макало: Омиљени намаз Деспотовчана, уз врућу погачу или проју испод црепуље

Народно веровање: Шта да урадите на Врбицу и Цвети да бисте били здрави и лепи

На Лазареву суботу, или другачије- Врбицу, некада су ђаци...

Искористите јединствену прилику: Закупите локал на београдским пијацама!

Овом приликом обавештавамо јавност да је  ЈКП „Београдске пијаце“...