Супер бака: Са 73 године плива, весла, вози ролере, док њене вршњакиње не могу ни да прошетају

0
2065

Данас је пензионерка и вишеструка државна шампионка у веслању у ветеранској категорији. Мара Чабрић је гостовала у јутарњем програму ТВ Прва и говорила о свом животу.

На констатацију водитељке да је ова жена право чудо у Србији јер се њене вршњакиње жале на болове, а да се она осећа као девојчица, Мара одговара да здравље долази из главе.

Pročitajte i  Имамо посебну понуду за наше читаоце! Представљамо вам књигу СРБИЈОМ која ће вас очарати јер поносно представља нашу предивну земљу  

“У ствари ми је јако жао што сам ја овакав изузетак за моју генерацију. То је тужно. Спорт је дивна ствар, ја уживам у спорту и чуди ме зашто више жена мојих година не чине то исто?”, пита се Чабрић и додаје: “Не престајемо да се бавимо спортом зато што старимо, него старимо зато што престајемо да се бавимо спортом.”

Pročitajte i  Разноликост писма и језика: Народи у Европи који не користе латиницу

Према њеним речима, њене вршњакиње се физички не осећају добро зато што су се запустиле и човек мора целог живота да буде активан у сваком смислу. Физички и ментално организам мора да се одржава.

Мара Чабрић поделила је искуство са гледаоцима о свом веслању у ветеранској конкуренцији, јер је једина жена, о освајању медаље и уопште о бављењу жена спортом у Србији.

Pročitajte i  Имамо посебну понуду за наше читаоце! Представљамо вам књигу СРБИЈОМ која ће вас очарати јер поносно представља нашу предивну земљу  

ТВ ПРВА/Б92

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име