Сви једва чекамо да почне: Погледајте трејлер за нови телевизијски хит “Сенке над Балканом”

0
489
Драган Бјелогрлић

Нову серију Драгана Бјелогрлића “Сенке над Балканом” нестрпљиво ишчекујемо крајем овога месеца. Аутори серије кажу да је управо ова серија један од најамбициознијих пројеката икада и историји  домаће телевизије.

сенке нед балканом

сенке нед балканом

Бјелогрлић игра главног јунака, а поред њега у серији ћемо гледати: Андрију Кузмановића, Гордана Кичића, Жарка Лаушевића, Марију Бергам, али и међународну поставку коју чине руски глумци Александар Галибин и Андреј Зибров, као и овдашњој публици добро познати Горан Богдан, Бојан Навојец, Тони Михајловски и Петар Арсовски.

Pročitajte i  Препознаће се све српске мајке: 30 реченица које иду на нерве свим ћеркама

Сценарио за серију су написали Даница Пајовић, Дејан Стоиљковић, Владимир Кецмановић и Драган Бјелогрлић, према филмској причи Стевана Копривице, а музику потписује Магнифико.

Снимање прве сезоне  је трајало 99 дана и има 11 епизода, и у њој је учествовало  више од 100 глумаца. Снимано је у Београду, Зрењанину, Филмском студију Баранда, Новом Саду, Вршцу, Смедереву, Македонији, у Дворцу Дунђерски.

Pročitajte i  Стихови који осликавају тужну данашњицу наспрам славне прошлости: Знаш ли, Србине, ко ти је био деда?

сенке над балканом

Радња серије је смештена с краја двадесетих година прошлог века, у бурни период на Балкану на којем се укрштају висока политика, локални интереси, велики капитал, а наравно и криминал.

Почетак  емитовања серије на мала екране заказан је за крај октобра, и биће паралелно приказиван на националним телевизијама у Србији, Македонији, БиХ, Словенији, Црној Гори, као и у Руској Федерацији.

Pročitajte i  Очекивано због пандемије: Драстично смањен број туриста у Србији у марту 2020. године

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име