Велики месечни хороскоп за мај: Ево коме цвета љубав, а коме буџет

0
1467

Ован
Посао: Под утицајем секстила Меркура и Марса можете да очекујете добар почетак месеца, јер ћете са лакоћом организовати своје време и завршити све обавезе. Почетак месеца ће бити посебно добар за Овнове који се баве трговином, саобраћајем и комуникацијама. Друга половина месеца доноси проблеме са новцем и уговорима, па Вам саветујемо да не покрећете нови посао и не правите велике инвестиције. Под утицајем Марса у опозицији са Јупитером можете да очекујете пословне проблеме везане за иностранство, па је пожељно да не идете на пословна путовања током маја и да не склапате пословне договоре са иностраним партнерима. Под утицајем Сунца и Венере у Бику можете да очекујете финансијску стабилност у мају.

Љубав: Овнови који су у вези или браку почетком месеца могу да очекују несугласице са вољеном особом, највероватније због љубоморе и неповерења. Уколико будете тврдоглави и не будете спремни на разговор, несугласице ће врло лако прећи у озбиљну свађу и захлађење односа. Слободни Овнови ће под утицајем Венере у Бику упловити у велики број авантура, али су велике шансе да ни једна од тих авантура не прерасте у нешто више. Могуће је да ће се у Ваш живот вратити нека особа из прошлости и донети веома турбурлентан емотивни период.

Здравље: Овнови који се већ неки временски период баве спортом могу да очекују миран месец, када је здравље у питању. Међутим, Овнови који су се улењили и запоставили своје психофизичко здравље – могу да очекују проблеме са варењем, холестеролом и малокрвношћу.

Бик
Посао: Секстил Меркура са Марсом доноси Вам нове идеје и могућности да их реализујете. Саветујемо Вам да будете упорни и прва зарада ће стићи већ до краја маја. У другој половини месеца можете да очекујете повећан обим посла, а самим тим и доста прековременог рада. Добра вест је да ће добро аспектована Венера у Вашем пољу каријере донети већу ефикасност и мотивисаност за решавање пословних изазова. Месец је неповољан за пословна путовања, посебно у периоду након 5. маја, када ће Марс направити опозицију са Јупитером.

Љубав: Одличан месец за све Бикове који су у вези или браку, јер секстил Меркура са Марсом доноси добру комуникацију и атмосферу за решавање свих проблема у емотивном односу. Искористите овај аспект за отворени разговор са вољеном особом и заједничка путовања. Бикови који су скоро прекинули везу могу да очекују веома тежак месец, јер никако неће успети да среде своје емоције и одреде шта ће и куда ће даље. Старији Бикови би могли да, прилично спонтано, уплове у однос са доста млађом особом од себе, а планете најављују веома лепе заједничке тренутке.

Здравље: Стабилно здравствено стање у мају, а ако додатно поведете рачуна о исхрани и физичкој активности, можете да очекујете да ћете се још боље осећати. Саветујемо Вам и да спавате и одмарате се више.

Близанци
Посао: Почетак месеца ће протећи прилично опуштено, али доноси повећане расходе, а самим тим и проблеме са финансијама. Саветујемо Вам да не позајмљујете новац, јер бисте касније могли да имате озбиљне проблеме са враћањем дугова. Средином месеца поведите рачуна о односима које имате са надређенима и пословним партнерима, јер планете најављују неспоразуме и проблеме у пословној комуникацији. Близанци који желе да промене посао или жуде за повишицом или побољшањем радних услова – могу да очекују бољитак након 6. маја, када ће Меркур ући у знак Бика. Овај аспект је одличан и за покретање приватног бизниса, јер Вам доноси интуитивност, амбициозност и фокусираност.

Љубав: Уколико сте у вези или браку, почетком месеца можете да очекујете несугласице са вољеном особом, а могу слободно да кажем да ће доћи до огромног захлађења у вашем односу. Ако не будете отворено попричали о незадовољству које влада у Вашем односу, могућ је раскид/развод. Слободни Близанци ће средином месеца, када наступи секстил Венере са Марсом, упознати веома занимљиву особу са којом ће пожелети нешто озбиљније. Међутим, како планете показују, мале су шансе да овај однос постане нешто више од авантуре.

Здравље:

Запоставили сте психофизичко здравље, јер превише јурите и журите. Успорите мало, одвојте време за бригу о себи и свом здрављу. Саветујемо Вам да почнете са исхраном, врло је могуће да се нередовно и нездраво храните. Могући су појачани нервоза и стрес, па би било добро да уведете неке активности за ослобађање од стреса.

Pročitajte i  Ко је била Проклета Јерина: Жена која је унесрећила Србију и издала своју породицу? Ово је права истина!

Рак
Посао: Саветујемо Вам да почетак месеца искористите да се одморите и “напуните батерије” за нове радне победе. Због Меркура у квадрату са Сатурном, већ у првој недељи можете да очекујете отежања у погледу комуникације са колегама, сарадницима и надређенима, али не брините, јер ће 15. маја Венера ући у знак Бика и донети сарадњу са различитим институцијама, организацијама и инвеститорима. Шеснаестог маја Марс улази у Ваш знак и доноси нове пословне могућности. Саветујемо Вам да се у другој половини месеца додатно ангажујете око тражења посла, посебно ако се бавите трговином.

Љубав: Због лоше аспектоване Венере у Вашој наталној карти, можете да очекујете тежак период са вољеном особом. Већ на самом почетку месеца доћи ће до озбиљне свађе због заједничке будућности и циљева. Велике су шансе да ће се расправа продужити на цео месец, а једини начин да се оконча јесте компромис. Парови који већ дуже време желе дете треба да искористе 4. мај, јер помрачење Месеца скоро па стопостотно доноси принову Раковима. Слободни Ракови ће се почетком месеца разочарати у особу са којом се већ дуже време “мувају”, а то ће довести до незаинтересованости за љубав. Велике су шансе да ће крајем месеца у Ваш живот ући нешто старија особа коју годинама нисте видели, а пленете показују да би Ваш однос могао да буде “на дуже стазе”.

Здравље: Опозиција Марса са Јупитером доноси проблеме са плућима и дисајним органима генерално, посебно Раковима који су алергични на полен. Могући су и проблеми са варењем, па Вам саветујемо да поведете рачуна о исхрани.

Лав
Посао: Искористите празнике да се одморите и спремите за турбулентан месец, барем када је посао у питању. Већ 5. маја, када ће Марс направити опозицију са Јупитером, можете да очекујете проблем на послу, који ћете морати брзо да решите како не би настала нека већа штета. Овај период ће бити веома стресан за Вас, а могуће је и да нећете имати подршку колега. Добра вест је да ће под утицајем Меркура у Бику бити појачане Ваше организационе способности, па ћете све успети да завршите на време. Захваљујући томе можете да очекујете унапређење или повећање плате. Лавови који траже посао треба да се активирају у периоду након 21. маја, када ће Сунце ући у знак Близанаца и донети добре комуникационе способности. Саветујемо Вам да се фокусирате на послове који захтевају тимски рад.

Љубав: Планете у мају доносе захлађење у вези или браку, највероватније због тога што ћете, због пословних обавеза и проблема, запоставити партнера/ку. Саветујемо Вам да на време објасните вољеној особи како се осећате и замолите за мало стрпљења. Слободни Лавови ће током маја излазити више него претходних месеци, а то ће донети нове особе и много флерта у Ваш живот. Међутим, планете на најављују неки озбиљнији однос.

Здравље: С обзиром на то да сте у дужем временском периоду прилично исцрпљени и уморни, саветујемо Вам да искористите почетак месеца да се одморите и наспавате. Због промене времена можете да очекујете честе главобоље и промене расположења.

Девица
Посао: Опозиција Марса са Јупитером доноси низ проблема свим Девицама које већ дужи временски период раде на неком пројекту или задатку. Могуће је и да ћете морати да се суочите са притисцима са различитих страна – од колега до надређених, због чега ћете бити под великим стресом. Побољшање на пословном плану можете да очекујете након 21. маја, када ће Вам добро аспектован Меркур донети нове пословне могућности које су, највероватније, везане за иностранство. Уколико желите да пронађете посао у иностранству, последња декада маја је одлична за то! Мај је повољан и за Девице које траже додатни посао, посебно ако се баве програмирањем или маркетингом.

Љубав: Девице које су у браку могу да очекују напетост у односу са брачним партнером која ће, уколико не попричате озбиљно о томе, прерасти у захлађење односа. Ако наставите да игноришете проблеме које имате у браку, велике су шансе да ћете одлучити да се раставите. За Девице које су у вези, Меркур у секстилу са Нептуном доноси добро разумевање са партнером и могућност да се веза подигне на виши ниво. Слободне Девице ће почетком месеца упознати веома занимљиву особу и започети дубље упознавање са њом. Мале су шансе да ће до краја маја тај однос прерасти у везу, али на добром сте путу.

Pročitajte i  Данас славимо Крстовдан: Сваки прави верник треба да испоштује ове обичаје

Здравље: Генерално добро здравље све до 19. маја, када можете да очекујете алергијске реакције и проблеме са дисајним органима и кожом.

Вага
Посао: Могуће је да сте у претходном периоду донели погрешну одлуку због које ћете испаштати почетком месеца, највероватније финансијски. Саветујемо Вам да добро размислите пре него што донесете одлуку како да решите овај проблем – ако будете брзоплети, упашћете у још већи проблем. Добра вест је да ће се уласком Марса у знак Рака активирати поље финансија, па можете да очекујете повећање прихода. Kрајем месеца Ви ћете имати неспоразум са шефом. Покушајте да изнесете своје ставове сталожено и аргументовано, никако немојте да се свађате. Велике су шансе да ћете упознати једну веома утицајну особу, која ће Вам помоћи да напредујете у каријери. Ваге које траже посао треба да искористе период након 21. маја, када ће Сунце ући у знак Близанаца и отворити нове пословне могућности.

Љубав: Генерално добар месец за све Ваге које су у вези или браку. Могуће су мање несугласице са партнером, али ништа што би могло значајно да наруши ваш однос. Искористите празнике да отпутујете негде са вољеном особом, јер ће то додатно да учврсти Ваш однос. Слободне Ваге треба да се окрену себи, својим жељама и потребама, а љубав ће наићи онда када се најмање будете надали. Саветујемо Вам да не улазите у пролазне авантуре, јер бисте могли да будете повређени и разочарани. Само будите стрпљиви и права љубав ће доћи!

Здравље: Променљиво здравствено стање! Могуће су честе главобоље, проблеми са хормонима и алергијским реакцијама. Такође, пратиће Вас умор и стрес. Саветујемо Вам да јачате имуни систем и да се одмарате више.

Шкорпија
Посао: Током маја можете да очекујете побољшање финансијске ситуације, посебно ако се бавите комуникацијама и јавним наступом. Саветујемо Вам да у периоду око 5. маја, када ће Марс направити опозицију са Јупитером, обратите пажњу на финансијке трансакције. Пожељно је да у том периоду не правите веће инвестиције и да не улажете новац у нове пројекте, већ да сачекате другу половину маја. Уласком Венере у знак Бика, 15. маја, појачаће се Ваше комуникационе способности, па ћете моћи да поправите односе са колегама и надређенима. Kрајем месеца могли бисте да добијете прилично нереалан пословни предлог – саветујемо Вам да га не прихватате, јер изазовни аспекти Меркура са Јупитером и Нептуном упозоравају на различите ризике и махинације.

Љубав: Kвадрат Венере са Сатурном доноси захлађење односа са вољеном особом – као да ћете обоје бити окренути својим проблемима и никако нећете моћи да направите неки договор или компромис. Добра вест је да ће секстил Венере са Марсом појачати страсти између вас, па ћете се поново зближити и почети више да обраћате пажњу једно на друго. Слободне Шкорпије ће имати доста прилика за флерт, а могуће је да ћете започети авантуру са једном веома занимљивом особом. Међутим, планете показују да та особа највероватније неће бити за везу, па бисте могли да будете веома разочарани.

Здравље: Могући су проблеми са урогениталним трактом. Морамо да будемо искрени и да кажемо да су могуће веће компликације. Саветујемо Вам да што пре посетите лекара.

Стрелац
Посао: Почетак маја је идеалан за преговоре и пословне сусрете са тренутним и потенцијалним сарадницима, а велике су шансе да ћете уговорити неки нови посао, јер ће Меркур шестог маја ући у знак Бика и донети нове пословне прилике. Такође, сам почетак месеца је добар за тражење посла, посебно ако се бавите трговином или финансијама. Могући су проблеми са новцем, посебно након 16. маја, када ће Марс ући у знак Рака и донети проблеме са финансијама. Уколико тражите нови посао, мај је одличан месец за тражење посла у области маркетинга, забаве и јавног наступа.

Љубав: Планете најављују променљиву ситуацију у вези или браку. Могуће су честе несугласице са партнером, које ће бити прошаране са лепим тренуцима. Од средине маја можете да очекујете стабилизацију на љубавном плану. Могући су проблеми са љубомором, највероватније зато што ће се крајем месеца појавити трећа особа. Слободни Стрелчеви ће коначно направити помак у односу са особом са којом се чују дужи временски период. Међутим, планете показују да та особа нешто крије од Вас.

Pročitajte i  Василица на 4 начина: Направите традиционални српски колач за Православну нову годину

Здравље: Покушајте да будете умеренији – једите, излазите и тренирајте умерено. Потрудите се да уведете што више здравих навика у живот и све ће бити у реду. Могући су мањи проблеми са дисајним органима и алергијама, али ништа што ће утицати драстично на Ваше здравље.

Јарац
Посао: Током маја ћете пожелети да нешто озбиљно промените у свом пословном животу и огромне су шансе да ћете у томе успети. Чињеница је да Ви када нешто зацртате не одустајете док то не остварите. Због опозиције Марса са Јупитером очекујте проблеме са финансијама – могуће је да ћете имати значајне губитке или Вам неко од клијената неће исплатити дуговања. Средином месеца можете да очекујете сукоб са неким од колега или надређених. Саветујемо Вам да не будете тврдоглави, већ да покушате да пронађете компромисно решење. Јарчеви који траже посао, у мају треба да се фокусирају на послове у образовним установама или угоститељским објектима.

Љубав: Јарчеви који живе са партнером могу да очекују сукобе око кућних обавеза, новца и будућности. Уколико имате децу, очекујте мању расправу око васпитања деце. Саветујемо Вам да у миру поразговарате са вољеном особом о свему што Вас мучи и саслушајте шта њу/њега мучи и покушајте да пронађете неко заједничко решење. У супротном ће размирице обележити и наредне месеце вашег заједничког живота, а верујемо да то не желите?! Зрачите позитивном енергијом, па ћете због тога привлачити позитивне и отворене људе. Уколико сте слободни, очекују Вас занимљиви сусрети и необично познанство.

Здравље: Осећате се уморно, малаксало и тромо, немате енергије ни за шта. Време је да уведете озбиљне промене у живот! Марс у Близанцима Вам може донети неку хируршку интервенцију.

Водолија
Посао: Генерално сте задовољни стањем на пословном плану, а нећете имати већих пословних проблема ни у мају. Могуће је да ће Вам неко од надређених “диктирати” шта и како да радите, а то Вам неће одговарати. Добра вест је да ће се то, уз неколико финих речи, веома једноставно решити. Водолије које желе да покрену сопствени бизнис требало би то да ураде након 15. маја, када ће Венера ући у знак Бика и донети повољне аспекте за то. Водолије које траже посао треба додатно да се активирају у другој половини месеца, а огромне су шансе за проналазак посла који има везе са креативношћу, забавом или угоститељством.

Љубав: Одличан месец за све Водолије које су тек ступиле у везу или брак! Повољни аспекти доносе добру комуникацију и мноштво лепих, заједничких тренутака. Уколико сте у дужој вези или браку, можете да очекујете нападе љубоморе и посесивности, а самим тим и свађе и размирице. Слободне Водолије ће почетком месеца, највероватније посредством пријатеља, упознати веома занимљиву особу са којом ће постепено улазити у емотивни однос.

Здравље: Током овог месеца можете да очекујете проблеме са алергијама. Већим делом месеца ћете морати да користите медикаменте за спречавање алергије

Рибе
Посао: Током маја ћете бити веома креативни, а то ће утицати позитивно на све аспекте пословања. Са лакоћом ћете решити све изазове који ће бити пред Вама, а имаћете и нове идеје које ће Вас истаћи у односу на остале колеге. Након 15. маја, када ће Венера ући у знак Бика, можете да очекујете покретање новог посла или сарадњу са веома битном особом. Kрајем месеца могући су неочекивани новчани приходи. Саветујемо Вам да их искористе за лично усавршавање, јер ће Вам се то вишеструко исплатити.

Љубав: Лоше аспектован Меркур у пољу љубави доноси тензију, свађе и расправе са партнером, без неког значајног повода. У вашем браку или вези ће владати лоша комуникација, па ћете се свађати око сваке ситнице која вам смета. Могуће је да сте почели да се виђате са више особа истовремено, јер нисте сигурни шта тачно желите на љубавном плану. Велике су шансе да ћете бити откривени. Старије Рибе би могле да се разочарају у особу са којом се већ неко време виђају.

Здравље:

Генерално стабилно здравствено стање! Саветујемо Вам да уведете још здравих здравих навика у живот.

Извор: Крстарица

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име